XV. kerület fitness terem 15. kerület konditerem fitneszterem

AVENA Fitness – XV. kerület Fitness Terem

15. kerület fitness terem – fitneszterem — XV. kerület konditerem – edzőterem

hibás telefonszám

Email:

Honlap: www.avenafitness.hu

Facebook és Instagram: Avena Fitness

 

A fitneszterem nyitva tartása:

H–P: 6:00–22:00

SZ–V: 8:30–16:00

 

Felszerelt konditerem a 15. kerületben

Közel 600 m2-en, 3 elszeparált, légkondicionált és természetesen megvilágított teremmel várjuk szeretettel minden kedves vendégünket.

 

Felkészült személyi edzők

Tapasztalt és segítőkész edzők várnak. A személyi edzés lényege inkább az egyénre szabott edzéstervben, valamint abban a motivációban és biztonságban rejlik, amit a szakember jelenléte teremt meg.

 

Széleskörű szolgáltatások

Zsírégetés, alakformálás, step, zsírégető step, cardio step, mélyizom torna, kondi torna, salsa oktatás, állóképesség-fejlesztés, csoportos edzés gyaloglógépen, egyéni edzéstervek.

 

15. kerület Fitneszterem XV. kerület konditerem

15. kerület konditerem

 

Megújult edzőgépek

Termünkben nagy figyelmet fordítunk a használatban lévő edzőgépeinkre.
Rendszeres karbantartás és tisztítás mellett, most felújításra is sor került! A sikeres edzéshez, jó gépekre is szükség van! Gyere el hozzánk és fejlődjünk együtt!

 

Megújult fitness órák 15. kerületi fitness termünkben

Keresd aktuális órarendünket a termünkben, vagy itt az órarend menüpont alatt. Érdemes követni a weboldalunkon található órarendet, hiszen bármilyen változás következtében egyből tudunk frissíteni a weboldalon és nem maradsz le semmiről!

Órarend: Avena Fitness terem

 

WALKenergie – 15. kerület konditerem

A WALKenergie program megszületésének alapja az edzőtermek leginkább használt eszköze a futópad volt. A cél egy olyan csoportos, edzői irányítással végzett edzésmódszer megalkotása, mely igen széles tömegeket mozgat meg.

Az ötlet Olaszországból származik, ahol ez a fajta csoportos mozgásforma már évek óta tombol. Magyarországon 2011. októberében nyílt az első WALKenergie terem. Azóta már több fitnesz terem kínálatában fellelhető a WALKenergie program, amelyet kizárólag WALKenergie gépeken végezhetünk.

Ezen edzésmódszer sikerének alapja a szakképzett oktatók, illetve a professzionális WALKenergie gyaloglógépek.

 

XV. kerület fitness terem 15. kerület konditerem fitneszterem

Avena Fitness terem XV. kerület

 

Miért pont az Avena Fitness konditerem?

A vendégeink sikerét a sajátunkként éljük meg, így a motivációnk folytonos, a jó hangulat pedig garantált a kemény munka mellé. Biztosítunk Téged, hogy sikerélményed lesz mind a testformálás, mind az egészséges életmód területén.

Együtt elérjük, hogy kellő önbizalommal és egészséggel felvértezve menj a világgal szembe! Lehetetlen nincs számunkra, és ezt az érzést átéljük együtt Veled! Szeretettel várunk minden sportolni vágyót 15. kerületi fitness termünkben a kellemes és eredményes szabadidő eltöltésének jegyében.

 

XV. kerület fitness terem 15. kerület konditerem fitneszterem

Budapest, XV. kerület

 

15. kerület Fitneszterem XV. kerület konditerem