A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XIV. kerület Szőnyeg Áruház – 14. Kerület Szőnyegek

XIV. kerület Szőnyeg 14. Kerület szőnyegek

Kategóriák

14. Kerület rövid szőrű szőnyeg, shaggy szőnyegek, gumírozott szőnyeg, ekszklúzív shaggy szőnyegek, klasszikus szőnyegek, akciós outlet szőnyegek, kerek szőnyegek, gyerek szőnyegek, modern szőnyeg outlet, klasszikus szőnyegek outlet

 

 • 14. Kerület Keleti Textíl szőnyeg outlet

  Modern szőnyegek áruháza

  Mottónk: ” Minőség, Megbízhatóság, Kedvező Ár”

  Minden 2 évre garanciát adunk! 15 nap csere garancia 100% pénz visszafizetési garancia.

  A Keleti Textil Kft. 2010-ben alakult. Fő tevékenysége szőnyeg kis és nagy kereskedelem. Emelett forgalmazunk lakástextíliákat is viaszosvásznat, törülközőt, fürdőszoba szőnyegeket és szetteket, plédet, ágytakarót stb.

  Keleti Textil nevét első üzlete kapcsán kapta, ami a Keleti Pályaudvar közelében üzemelt a Garay utcában egy kis helységben 3 évig, és természetesen a keleti származású szőnyeg és textíliáiról. Később, átköltöztünk a Dohány utcában egy nagyobb helységbe, ahol 2 évig próbáltunk minden kedves vásárló igényének megfelelni. 2014 óta a Fogarasi úti üzletünkbe költöztünk, hogy tudjunk bővülni, fejlődni. A segítőkész csapatunk és a rugalmas szállításunkon kívül, folyamatosan bővülő hatalmas kínálattal, és akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak.

  Mindenkit szeretettel várunk, látogasson el hozzánk áruházunkba, nem bánja meg, vagy vásároljon webáruházunkon keresztül és akár már másnap csodálhatja szőnyegét.

  Miért választaná a XIV. Kerületben lévő Szőnyeg áruházunkat?

  Állandó akciók és kedvezmények!

  “Minőség, Megbízhatóság, Kedvező Ár”

 • XIV. Kerület Szőnyeg – 14. Kerület szőnyegek – Szőnyeg outlet- XIV. kerület Szőnyeg Áruház, Webáruház K-TEX

 • https://kezikonyvunk.hu/xiv-ker%C3%BClet-sz%C5%91nyeg-14-ker%C3%BClet-sz%C5%91nyegek/