A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XIV. Kerület NOVETEX matrac biomanufaktúra 

XIV. kerüket matrac

A Novetex matrac biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több mint 200 000 biomatracot készítettünk. Vásárlóink széles választékot találnak a tömörfa ágykeretekből, ágyrácsokból, alváskiegészítőkből, valamint különböző gyapjúágyneműkből. Termékeinket bármilyen méretben, színben, és anyagban kérheti. A Novetexben mindent az Ön kívánsága szerint készítünk.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10:00-19:00 Szo.:10:00-17:00 V.:10:14:00

NOVETEX bio, rugós, memory, hideghab matrac egyedi méretben is Válassza az Ön számára leginkább megfelelő matracot, hogy minden éjszakája nyugodt és pihentető legyen. Így a nappalok vidáman, energikusan telnek majd, és a mindennapi feladatok elvégzése után is sok energiája marad kikapcsolódásra, szórakozásra! Kérje szakértőink segítségét! Gyermek és felnőtt matracok, ágykeretek, párnák, paplanok Tömegközlekedéssel a Bosnyák tértől 1 megálló.
Matrac, ágykeret házhozszállítás
Levesszük a válláról a cipekedés megerőltető gondját! Szállító kollégáink otthonában a hálószobáig kísérik kiválasztott matracát, új ágykeretét! Nem tudja, mi legyen a régivel? Ne okozzon ez a kérdés Önnek problémát! Visszük, az újat elhozzuk a régit!
Matracpróba otthon
Matracpróba otthon. Egyedülálló lehetőség a sikeres, tökéletes matrac, párna kiválasztásért! A végleges döntés előtt, otthonában tesztelheti a boltban kiválasztott termékeket! Kaució ellenében, Ön a megrendelés előtt, három napig (max. 2 éjszaka) tesztelheti a kiválasztott terméket.
Matractisztítás
A NOVETEX – a vásárolt matracához- egy soha vissza nem térő, egyszeri, egészség megújító lehetőséget kínál ajándékként Önnek!
Matrachuzat tisztítás
Előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek az ágyunkban is. Mivel nincs is annál kényelmesebb, hogy ágyban fekve televíziót nézve együk meg vacsoránkat vagy éppen a reggeli kávét ágyban kortyoljuk. Elektroszmog mérés Rosszul és nyugtalanul alszik? Állandóan fáj a feje? Próbálja ki elektroszmogmérő szolgáltatásunkat! Cégünk nem csak a mérést vállalja otthonában, hanem azonnali megoldásként is szolgál az elektroszmog csökkentésére! Gyermek és felnőtt matracok,ágykeretek, párnák, paplanok.