A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XIII. KERÜLET FORDÍTÁS – 13. KERÜLET TOLMÁCSOLÁS

13. Kerület Fordítás, tolmácsolás

ABAHÁZY BT. FORDÍTÁS  TOLMÁCSOLÁS

Fordítás, tolmácsolás minden igény szerint Minőségi, sürgős fordítások és szakfordítások elfogadható árakon a 13. Kerületben. Közel 20 éves tapasztalat.

XIII. KERÜLET FORDÍTÁS – 13. KERÜLET TOLMÁCSOLÁS

13. Kerület Fordítás, Tolmácsolás

Cégünk az Abaházy Bt. – Fordítóiroda 1999-ben alakult külkereskedelmi főtevékenységgel. 2000. évtől ezzel a tevékenységgel párhuzamosan fordítói szolgáltatással is el kezdtünk foglalkozni. Ezt a tevékenységet az évek során folyamatosan bővítettük és mára már egy jól felkészült, megbízható fordítói gárdával dolgozunk. Fordítóink legnagyobb része okleveles szakfordító, több éves tapasztalattal ezen a pályán. Fordítunk és tolmácsolunk a legfontosabb nyelveken és világnyelveken. XIII. Kerület- ben  FORDÍTÁS és TOLMÁCSOLÁS a következő nyelveken: (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, orosz, ukrán, szlovák, cseh, lengyel, szerb, horvát, román, moldáviai, svéd, norvég, finn, dán, holland, arab, héber, kazah, kínai és más nyelveken.) 2018. évtől bővítésre került sor. Új telephelyet nyitottunk Budapesten a 13. Kerületben. Legfőbb irányelvünk, hogy ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Számunkra a legkisebb kérés is fontos és a legnehezebb feladatokra is találunk megoldást. Munkáinkat elismeréssel nyugtázzák partnereink, visszajelzéseik számunkra rendkívül kedvezőek. Minden sürgős munkát elvállalunk, ha vállalási feltételeinknek megfelel.

Abaházy fordító iroda

Amit ajánlunk:

  • Minőségi fordítás és tolmácsolás elfogadható áron
  • Gazdasági, jogi, műszaki, társadalomtudományi szakfordítások, oklevelek, bizonyítványok és egyéb fordítások
  • Nemzetközi, EU-s pályázatok fordítása
  • Gyors reagálás a megrendelők speciális kéréseire
  • Sürgős fordítások azonnali elkészítése
  • Lebonyolítás faxon, e-mailen, CD-n vagy kinyomtatva

XIII. KERÜLET FORDÍTÁS – 13. KERÜLET TOLMÁCSOLÁS – ABAHÁZY BT.

Bruttó árainkat a konkrét fordítási és tolmácsolási megrendelések, igények alapján közös megegyezéssel határozzuk meg.

Egyéb általános vállalási feltételeink:

1. Fordítások:

Árainkat alapesetben a célnyelv karatereinek száma alapján határozzuk meg, vagy a dokumentum oldalankénti értékeként.

Speciális szakmai fordításokért a mindenkori árra plusz 25 %-os felárat számítunk. 100 oldal feletti megrendelés esetén jelentős kedvezményt adunk.

A lehető legjobb minőségű munka érdekében a szakszövegekhez lehetőség szerint szíveskedjenek a megfelelő szakirodalmat megnevezni, konzultációs lehetőséget biztosítani munkatársainknak. Nem vállalunk felelősséget a fordítás bármilyen kétes értelmezéséből eredő következményekért, károkért.

2. Tolmácsolás:

Megállapodási díjaink a minden megkezdett munkaóra díját, valamint a helyszínre való utazás és az ott tartózkodás költségeit tartalmazzák. Konferenciákon, vásárokon stb. való tolmácsolás díja külön megegyezés tárgyát képezi.

3. Lektorálás:

A határidő szerinti fordítási díjtétel alapján számolt ár 50 %-a.

4. A pénzügyi rendezés:

Ha a Megrendelő és a Fordítóiroda másként nem állapodik meg, az előzetes kalkuláció szerinti díj 50 %-át a megállapodással egyidejűleg, a fennmaradó részt pedig a teljesítés után maximum 8 napra fizeti ki a Megrendelő.

Amennyiben a számlát a Megrendelő határidőre nem egyenlíti ki, a Fordítóiroda jogosult a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő késedelmi díjat a Megrendelő részére kiszámlázni, az itt nem szabályozott további kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései irányadóak.

Referenciáink:

BAZ Megyei Agrárkamara

BAZ Megyei Főügyészség

BAZ Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

CEAS Kft.

Diósgyőri Papírgyár Zrt.

Extrakor Kft.

FUX Zrt. Miskolc

Gála kereskedelmi Zrt. Miskolc

Goodwill Elektric Kft. Miskolc

IBUSZ Utazási Iroda Budapest

Integra Kft.

IV. KERÜLET FORDÍTÁS – 4.KERÜLET TOLMÁCSOLÁS