A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XII. Kerület Halász Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

XII. Kerület Halász Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

 • Bejelentkezés: +36 1-214-56-26 A telefonszámot
  Kézikönyvünk.hu-n találta
 • +36 30-942-08-72
 • Cím:
  1126 Budapest, Böszörményi út 3. D
 • web: www.halaszoptika.hu
 • A látás messze több,
  mint pusztán éles kép.

  Cégünk 1979 óta sok mindenben változott. Fejlődött, növekedett, de alapelveink a kezdetektől változatlanok: komoly szakmai háttérrel, modern, naprakész technika felhasználásával segítünk a tökéletes látás elérésében.A látás messze több, mint pusztán éles kép. A két szem közti harmonikus együttműködés, az optimális értékekkel biztosított jó közérzet, pihentető használat roppant fontos. Csakúgy mint egy olyan keret kiválasztása, amit öröm feltenni és viselni, vagy olyan kontaktlencse rendelése, ami kényelmesen és biztonságosan hordható. Mi az első lépéstől az utolsóig igyekszünk a maximumot nyújtani, hogy mindenki elégedetten távozzon, és később vissza is térjen.

  Termékeink

  Szemüvegkeretek:

  Folyamatosan megújuló kínálatunkban a kerettípusok széles választéka megtalálható. Készletünk rendszeresen frissül, igyekszünk a kollekciót úgy válogatni, hogy minden igényre lehessen találni megfelelő modellt. Elegáns, vagy éppen lezser, legfrissebb trendet követő, vagy klasszikus stílusú, esetleg az örök sláger fúrt modelleket, vagy akár napszemüvegként, esetleg kifejezetten munkához, vagy sporthoz tervezett darabot. Olyan gyártókkal dolgozunk, ahol megbízható magyarországi forgalmazó áll a háttérben, ami egyedi igényeknél, vagy garanciális kérdéseknél kiemelkedően fontos.

  Egy szemüveg esetén a divat és a használhatóság egyaránt fontos, éppen ezért rendszeresen átválogatjuk a legújabb kínálatot, részt veszünk optikai kiállításokon, hogy üzletünkbe érdemes legyen betérni és körülnézni. Örömmel segítünk, hogy a sikerüljön a megfelő keretet megtalálni.

  Szemüveg lencsék:

  Magyarországon három nagyobb lencsegyártó cég kínálata érhető el. Természetesen mindhárommal kapcsolatban állunk, hogy az adott igénynek megfelelő, az adott célhoz optimális típust rendelhessük meg. Mind alapanyagban, mind védőrétegekben a cégek teljes kínálata rendelkezésre áll, így gyakorlatilag a teljes skála elérhető nálunk. VisiOffice rendszerrel rendelkezünk, így a multifokális lencsék beállítását a jelenleg elérhető legújabb és legpontosabb módszerrel végezzük a teljesen személyre szabott illesztés érdekében. Így a hétköznapokban használt multifokális lencséknél csakúgy, mint az irodai munkához optimalizált, vagy akár kifejezetten vezetéshez használt lencséknél a precíz beállításokkal a maximumot hozhatjuk ki látótérben, használati komfortban.

  A választékban megtalálhatóak a fényre sötétedő, színezett, polarizált, speciális antireflex réteggel ellátott lencsék. Szívesen segítünk információkkal, ötletekkel, javaslatokkal a választásban.

  Kontaklencsék

  Kezdő kontaktlencsésként az első lépés mindig egy specialistát felkeresni. Az adott paraméterek határozzák meg a választható típusokat, így alapvetően hasznos rendelés előtt időpontot kérni vizsgálatra. Ha régebben nem javasolták kontaktlencse viselését, jó eséllyel mára ez változhatott. Több kényelmes és egészséges lencse elérhető, mint valaha. Az oldalon rendelni is lehet, üzenetet küldünk amikor megérkezik a csomag, ami utána a boltban átvehető.

   

Szolgáltatásaink

Vizsgálat

Az általános szemvizsgálat látásproblémákat tár fel, mint például rövidlátás, túllátás, időskori látásromlás, vagy asztigmia. Az optometrista felírhat szemüveget, vagy kontaktlencsét, és segít kiválasztani a legjobb lehetőséget a korrigálásra. Felnőtteknek is fontos a rendszeres kontroll esetleges problémák ellenőrzéséhez. Vizsgáljuk a szem állapotát is, így ez részben egészségügyi szűrés is.

Szervíz

Kisebb balesetek esetén vállalunk javítást a műhelyünkben, amennyiben az lehetséges. Ugyanitt becsiszolunk optikai lencséket használt, vagy máshol vásárolt keretekbe. További információt akkor tudunk adni, ha az adott munkát megvizsgáltuk. Kérjük, keressen és lérdezzen minket személyesen.

Teljeskörű látásvizsgálat

Mielőtt új szemüveget választ, feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőriztesse látását vizsgálónkban a legtökéletesebb látás elérésének érdekében. A látásvizsgálatot üzletünkben szakképzett optometrista végzi. A vizsgálat áll egy objektív (computeres) és egy szubjektív vizsgálati részből, valamint természetesen az egyéni igények és tekintési szokások megbeszélésből, hogy a leginkább személyre szabott szemüveg készülhessen el.