A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XII. Kerület Déli Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

Déli Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

 • Bejelentkezés: +36 1-201-88-44 A telefonszámot
  Kézikönyvünk.hu-n találta
 • Cím:
  1012 Budapest, Déli pu. Kerengő
 • www.delioptika.hu
 • A tisztánlátás mestere

  Szemvizsgálat: Kedd, Szerda, Csütörtök: 15-18 óráig

 • Szilágyi Zsolt vagyok és 2000-ben csöppentem ebbe a csodálatos szakmába. Azóta is szívvel-lélekkel csinálom és figyelmesen követem az újításokat, lehetőségeket. Több évig tartó képzés során lehetőségem volt betekintést nyerni a lencsegyártás fortélyaiba (amelynek a mai napig hasznát veszem) és a szemüvegkészítésbe is. Minden szemüvegkészítést, javítást, lencse-színezést helyben készítünk el, ezért sokkal rugalmasabb és személyesebb tud lenni hozzáállásunk és ezáltal szolgáltatásunk, mint a nagyobb optikai láncokban.

Szolgáltatásaink:

Teljeskörű látásvizsgálat

Mielőtt új szemüveget választ, feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőriztesse látását vizsgálónkban a legtökéletesebb látás elérésének érdekében. A látásvizsgálatot üzletünkben szakképzett optometrista végzi. A vizsgálat áll egy objektív (computeres) és egy szubjektív vizsgálati részből, valamint természetesen az egyéni igények és tekintési szokások megbeszélésből, hogy a leginkább személyre szabott szemüveg készülhessen el.

Kontakt lencse illesztés

Elsőként, akár egy szemüveg esetében is, egy tényleges szemvizsgálatra kerül sor, amely során a szemeket együtt és külön-külön is megvizsgáljuk különböző szempontokból: általános és periférikus látás, izommunka mélységérzékelés stb. Ezek alapján meg lehet állapítani a tökéletes látáshoz szükséges dioptriát. Itt egy szemüveg felírásának esetében vége is lenne a szemvizsgálatnak.

Kontaktlencse esetében, azonban az illesztésre is szükség van, mivel mindenki szeme eltérő alakú. Emiatt külön megmérjük a szem felszínét és görbületét, valamint figyelembe veszünk egyéb paramétereket (pl szemszárazság), amelyek hatással vannak a kontaktlencse szemhez való illeszkedésére.

Ezek után optometrista kollégánk próbalencsét helyez fel a szemére, majd rövid idő elteltével Önnel együtt megnézik, hogy megfelelő-e a választott lencse, elég kényelmes-e, biztosítja-e a megfelelő látást. Lehet, hogy több lencse felhelyezésére is szükség lesz igazi megtalálásáig.

Kollégánk segít Önnek a felhelyezés és eltávolítás megtanulásában. Sokan elsőre ráéreznek, másoknak több türelemre és időre van szüksége, de ezután mindenki számára egy természetes folyamattá válik.

Általában évente érdemes kontrollvizsgálatot végeztetni és megbizonyosodni, hogy a az adott kontaktlencse megfelelő-e még az Ön számára.

Szemüveg készítés, javítás

Optikai csiszolóműhely

A megrendelt szemüvegeket saját jól felszerelt optikai műhelyünkben-üzletünkben készítjük a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással. A szemüveg elkészítése során modern precíziós csiszológépet használunk, amit számítógép vezérel és ez biztosítja a tökéletes formatartást. Aki már járt üzletünkben tudja, hogy a pult mögött helyezkedik el a műhely, ahol történik a varázslás. Szemüvegeiket akár 15 percen  belül is el tudjuk készíteni!

Javítás

Eltörött a szemüvege vagy csak leesett az orrtámasz/papucs?
Szárat cserélünk, vagy rövid határidővel vállaljuk szemüvegkerete forrasztását.
Ha befárad üzletünkbe, kérjük hivatkozzon honlapunkra, és pár perc alatt professzionálisan ingyen megtisztítjuk szemüvegét ultrahangos tisztítónkkal!

Dioptriás napszemüveg, lencseszínezés

Egy színezett távoli dioptriás szemüveg, UV szűrővel tökéletesen használható mint egy napszemüveg. Sőt, esetenként jobb is! Csak egy megfelelő keret kell hozzá és modern, divatos végeredmény sem marad el! A lencsék színét, árnyalatát közösen találjuk ki mert MI itt helyben készítjük el a végleges színezést ezért ezt a részét is rugalmasan kezeljük.

Céges szűrés

Cégek számára optikánk kihelyezett céges látásszűrést is vállal az Önök irodájában ingyenes kiszállással.

Részletekért kérjük keressen meg bennünket telefonon, vagy e-mailen.