Csőtörésbemérés, víz-, gáz-, fűtésszerelés 3. 11. 12. 13. 18. 19. kerület Aqua Sas Kft.

Aquasas
Aquasas

Csőtörésbemérés, víz-, gáz-, fűtésszerelés 3. 11. 12. 13. 18. 19. kerület Aqua Sas Kft.

MŰSZERES CSŐREPEDÉS KERESÉS
csőtörések, repedések javítása, duguláselhárítás, kamerás csatornavizsgálat.
VÍZSZERELÉS – GYORSSZOLGÁLAT

Csőtörés javítás, csőrepedés, csőtörés és vízszivárgás keresés és elhárítás Budapesten és környékén…

Csőtörés, vízszivárgás, csőrepedés? Sürgős? Tf: 06-30-914-35-88 Csőtörés javítás, vízszivárgás keresés és hiba elhárítás Budapesten és környékén!”

Ha a helyi vízszolgáltató, vagy más vállalkozó nem találja a hibát az elavult műszereivel, forduljon hozzánk bizalommal.
Biztosított épületek esetén részletes dokumentációt készítünk. 5 év garanciával dolgozunk.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött egyet mondhatok biztosan. A csőtörés, a csőrepedés és a vízszivárgás alattomos ellensége minden ingatlannak. Ugyanis, ha „ömlik a víz” az általában egyértelmű csőtörés, vagy csőrepedés és az elhárítást azonnal meg lehet kezdeni.

Azonban, ha nincs csőtörés csak nedves foltok jelentkeznek (néha az sem, csak sok a vízszámla) az udvaron, vagy a lakásban, akkor először csak gyanakodva gondol arra, hogy vajon mi ez a vízszivárgás és reménykedik, hogy ez csak pára, vagy valami egyéb. Ne tegye! Győződjön meg arról, hogy a foltnak köze van-e a vízhálózathoz.

Csőtörés javítás lefolyó vezetéken Csőtörés javítás zuhanyzó lefolyó vezetékén Csőtörés javítás vízvezetéken Vízszvárgás javítás fűtővezetéken

Ha, a víz-hálózatról van szó, akkor zárja el a csapokat a lakásban (a WC-csapot is), és ha forog a vízóra, akkor zárja el a vízóránál is a főcsapot. Ha, a fűtés vízcsöveiről van szó, akkor a radiátorok csapjait is zárja el.

Miért engem hívjon csőtörés javítás, vízszivárgás keresés esetén?

  • 1. A látható és egyértelműen behatárolható csőtörést, csőrepedést és vízszivárgást azonnal elhárítom, javítom. Ha nem egyértelmű a csőtörés (mivel nem mindig azon a helyen jelenik meg a víz, mint ahol a hiba van), akkor műszeres, jelzőgázos vízszivárgás keresést végzek. Ennek főleg a lakáson belül van jelentős szerepe, mert a pontos bontási – javítási helyet behatárolom, és nem kell a teljes vezetéket kibontani, felforgatni lakást, vagy a kövezett udvart és így nem okozok indokolatlan helyreállítási kiadásokat.
  • 2. Csőrepedés, csőtörés javítás, vízszivárgás elhárítás, műszeres vízszivárgás keresés Budapesten és környékén. Hívásra, vidékre is elmegyek.
  • 3. A hívástól számítva néhány órán belül kint vagyok a csőtörés helyszínén, Budapesten és környékén.
  • 4. Minden segítségre szoruló hívását várom, legyen magánszemély, cégvezető, intézmény vezető, vagy közös képviselő, és mindenkiét, akinél csőtörés, vagy vízszivárgás van és megbízható kivitelezőt keres.
  • 5. A csőtörés, vagy a hiba ismeretétől függően, akár telefonon is tudok irányárat adni. A pontos árat a helyszínen a probléma teljes megismerése után tudom megadni.
  • 6. Megrendelés és munkavégzés esetén, ingyenes kiszállás Budapesten és környékén.
  • 7. A gyors, tiszta, hatékony és ezért olcsó csőtörés javítás referenciái az általam használt műszerek és eszközök.
  • + Vízvezeték szerelés, vezetékcsere, javítás. Mosdó, mosogató, kád, zuhany, csap, WC-tartály, stb., cseréje raktárról közép és csúcsminőségben. Duguláselhárítás: lefolyók gépi tisztítása lakáson belül, pincében, udvaron föld alatt.

Csőtörés, vízszivárgás, csőrepedés? Sürgős? Hívjon azonnal! – 06-30-914-35-88- Csőtörés javítás, hibakeresés és elhárítás! Megrendelés és munkavégzés esetén, ingyenes kiszállás Budapesten és környékén.