A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Veszprémi Szobafestő – Veszprém Festő

Veszprém Szobafestés

Pálovics Róbert

Festő Veszprém – Szobafestő Veszprém

Festés- Mázolás- Tapétázás

Szobafestés, mázolás, tapétázás, homlokzatfestés, gipszkartonozás, dryvit-os hőszigetelés, laminált parketta.

Aljzattapéta ragasztása:
A papír tapéták alá szükséges makulatúrát ragasztani, ez lehet akár egy 15 cm széles makulatúra csík is. Ezeket a csíkokat közvetlen a tapéta illesztései alá kell felragasztani tapétaragasztóval. Száradás után a makulatúra széleit szükséges glettelni, hogy egy szintbe kerüljön a fallal, így a makulatúrapapír vastagsága nem üt át a tapétán.

Fűrészporos tapétázás:
Ma már eléggé kiment a divatból a fűrészporos tapétázás. Nagyon ritkán még szoktuk alkalmazni ezt a tapétázási módszert. Ezzel a tapétával kevésbé szebb felületeket is el tudunk takarni, könnyen átfesthető, és még a kisebb repedéseket is áthidalja.

Tapétázás mintás tapétával:
Ma már nem divat az egész szobát tapétázni. Sokszor szebb, ha egy falat emelünk ki egy dekoratív tapétával. A mintával akár meg is határozhatjuk a szoba jellegét, például: gyerekszoba, dolgozószoba, hobbiszoba. De van sok szép tapéta szett, ami csak a teljes szoba tapétázásával érhetünk el szép felületeket.

Veszprémi Festés – Veszprém Festő Pálovics Róbert