Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

Ferenczy Attila pénzügyi tanácsadó Veszprém – biztosítás Veszprém

Veszprém

+36 30-825-34-88

Email:

 

Menjen biztosra!

Biztosítás és védelem minden helyzetre!

Pénzügyi tanácsadó Veszprém

20 BIZTOSÍTÓ ÖSSZES TERMÉKE!

Kollégák jelentkezését is várom.

 

Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

Veszprém pénzügyi tanácsadó

 

Lakásbiztosítás és pénzügyi tanácsadás

Habár otthonunkat általában a nyugalom szigetének tekintjük, sajnos előfordulhat, hogy ez az idill egyszerre csak megváltozik. Egy heves jégeső, egy beázás vagy egy konyhai tűzeset bármikor előfordulhat, lakásbiztosítás nélkül pedig a keletkezett károk helyreállítását önerőből kell finanszíroznunk. Tévhit, hogy társasházban nem kell saját lakásbiztosítással rendelkeznünk, sőt: ha egy csőtörés miatt eláztatjuk a szomszédot, és nincs lakásbiztosításunk, minket terhel a helyreállítás költsége.

Veszprém pénzügyi tanácsadó

 

Utasbiztosítás

A biztosítótársaságok utazási biztosítás szolgáltatásai négy csoportba sorolhatók. Az utasbiztosítások jellemzően baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, poggyászbiztosítást, asszisztenciaszolgáltatást, illetve egyéb segítségnyújtási szolgáltatásokat is fedeznek.

Az asszisztenciaszolgáltatás keretében telefonon nyújtanak segítséget egészségügyi probléma, vagy baleset esetén.

A baleset- és betegségbiztosítás utasbiztosítás esetén gyakran összemosódik az asszisztenciaszolgáltatással. Ilyenek például a hozzátartozó értesítése, hozzátartozó kiutazásának finanszírozása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek átvállalása bizonyos esetekben.

A poggyászbiztosítási modulhoz tartozik az útipoggyászunk sérülése, elvesztése, eltulajdonítása miatti kárunk megtérítése.

 

Kötelező gépjármű biztosítás

Használt gépjárművet jellemzően magánforgalomban, vagy gépjármű-kereskedésben vásárolunk, de mindkét esetben szükségünk lesz egy kötelező gépjármű biztosításra, GFB-re avagy KGFB-re. Nem közismert, de az év közbeni, vásárlás miatti biztosításkötések száma bőven meghaladja az év végi biztosítóváltás miatti kötések számát, így ez sokkal több embert érint.

 

Pénzügyi tanácsadás Veszprém

Ahhoz, hogy nagyjából rendben legyenek a pénzügyei nem kifejezetten bonyolult ismeretek szükségesek, józan ésszel is felfogható dolgokról beszélünk. Keressen többet, mint amennyit elkölt és a megtakarítását fektesse be, ez a nagy titok. Ezt lehet részekre bontani ezerféleképpen, de az alapszabály nem változik, csak a körítés más. Hiába tudjuk, hogy ehhez az irányelvhez kellene tartanunk magunkat mégsem mindig cselekszünk ennek megfelelően.

Ha elakadt a hogyanokat illetően, vagy kérdései akadnak a befektetési lehetőségekkel kapcsolatban, jelentkezzen személyes pénzügyi tanácsadásra!

Veszprém pénzügyi tanácsadó

Ferenczy Attila pénzügyi tanácsadó szolgáltatások Veszprémben és környékén – keressen bizalommal!

+36 30-825-34-88

 

Veszprém biztosítás Veszprém pénzügyi tanácsadó

 

Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

Veszprém

 

Veszprém biztosítás Veszprém biztosító pénzügyi tanácsadó