Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

Ferenczy Attila pénzügyi tanácsadó Veszprém – biztosítás Veszprém

Veszprém

+36 30-825-34-88

Email:

 

Menjen biztosra!

Biztosítás és védelem minden helyzetre!

20 BIZTOSÍTÓ ÖSSZES TERMÉKE!

Kollégák jelentkezését is várom.

 

Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

 

Lakásbiztosítás

Az otthon legtöbbször a biztonság és a nyugalom szigete, azonban vannak helyzetek, amiket a legnagyobb körültekintéssel sem tudunk elkerülni. Egy heves jégeső, egy beázás vagy egy konyhai tűzeset bármikor előfordulhat, lakásbiztosítás nélkül pedig a keletkezett károk helyreállítását önerőből kell finanszíroznunk. Tévhit, hogy társasházban nem kell saját lakásbiztosítással rendelkeznünk, sőt: ha egy csőtörés miatt eláztatjuk a szomszédot, és nincs lakásbiztosításunk, minket terhel a helyreállítás költsége.

 

Utasbiztosítás

A biztosítótársaságok utazási biztosítás szolgáltatásai négy csoportba sorolhatók. Az utasbiztosítások jellemzően baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, poggyászbiztosítást, asszisztenciaszolgáltatást, illetve egyéb segítségnyújtási szolgáltatásokat is fedeznek.

Az asszisztenciaszolgáltatás keretében telefonon nyújtanak segítséget egészségügyi probléma, vagy baleset esetén. A szolgáltatás keretében felvilágosítást kaphatunk az egészségügyi ellátásunk lehetőségeiről, illetve segítenek a lehető leggyorsabban orvosolni (gyakran a szó szoros értelmében) problémánkat.

A baleset- és betegségbiztosítás utasbiztosítás esetén gyakran összemosódik az asszisztenciaszolgáltatással. Jelen biztosítási formánál ugyanis a betegségünk, balesetünk kapcsán több olyan szolgáltatást kínálnak a biztosítók, melyek inkább asszisztenciának, segítségnyújtásnak mondhatók. Ilyenek például a hozzátartozó értesítése, hozzátartozó kiutazásának finanszírozása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek átvállalása bizonyos esetekben. De ide tartozik a beteg (esetleg holttest) hazaszállítása miatt felmerült költségek kifizetése is.

A poggyászbiztosítási modulhoz tartozik az útipoggyászunk sérülése, elvesztése, eltulajdonítása miatti kárunk megtérítése. Egyes utasbiztosítások tartalmazhatnak jogvédelmi szolgáltatást és felelősségbiztosítást is.

 

Kötelező gépjármű biztosítás

Használt gépjárművet jellemzően magánforgalomban, vagy gépjármű-kereskedésben vásárolunk, de mindkét esetben szükségünk lesz egy kötelező gépjármű biztosításra, GFB-re avagy KGFB-re. Nem közismert, de az év közbeni, vásárlás miatti biztosításkötések száma bőven meghaladja az év végi biztosítóváltás miatti kötések számát, így ez sokkal több embert érint.

 

Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás

Veszprém

 

Veszprém biztosítás Veszprém pénzügyi tanácsadó