Veszprém Duguláselhárítás – Veszprém Gyorsszolgálat

Veszprém duguláselhárítás

Hajnal Lajos duguláselhárító

Veszprém

+36 30-209-35-24

 

Szolgáltatásaink:

Dugulás-elhárítás

Woma-s csőtisztítás

Kamerás csővizsgálat

Csőtörés-elhárítás

Vízvezeték- és vízkészülék-szerelés

 

Hasznos tanács:

Amennyiben rendellenességet (szivárgást, csepegést, furcsa zajokat) tapasztal vízvezeték hálózatában, ne késlekedjen, előzze meg a nagyobb bajt és keressen meg bennünket. Az idejében felfedezett probléma megoldása kisebb költséggel és munkával járhat.

 

Minden esetben megoldható a duguláselhárítás bontás nélkül ?

Válasz: Sajnos nem. Az esetek 95% igen, de amennyiben eltört a szennyvízelvezető rendszer, vagy olyan mértékű sérülést szenvedett, akkor általában a szakember is a csőcserét javasolja.

 

Mennyi ideig tart a duguláselhárítás ?

Válasz: Minden probléma más időintervallum alatt oldható meg, de elmondható, hogy egy jó képzett szakember, korszerű felszerelés birtokában nagyon gyorsan, akár fél órán belül megbirkózik egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások, azonban több órát is igényelhetnek.

 

Milyen gyakran kell duguláselhárítást végezni ?

Válasz: Alap esetben csak akkor, ha eldugult a lefolyó, de fejlett országokban, prevenciós célzattal 1-2 évente ki szokták hívni a duguláselhárító szakembert és átspiráloztatják, átmosatják a nagyobb rendszereket.

 

Jó tanácsok:

1. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert. (De inkább a folyékony gépi javasolt)

2. A kézi mosogatásnál ne használjunk sűrű fehér, úgynevezett kézkímélő, balzsamos mosogató szert. Inkább a sárga színű hígabbat használjuk.

3. Padló összefolyónkat és szifonjainkat legalább 3-6 havonta takarítsuk ki a lerakódásoktól.

4. A WC. csésze nem szemetes, ezért soha ne dobáljunk bele ételmaradékot vagy háztartási hulladékot.

5. Műanyag WC. illatosítót ne használjunk, mert könnyen lecsúszhat és hatalmas dugulást okozhat. Inkább az öntapadós, lassan olvadós változatot használjuk.

6. Zuhanytálcánk és fürdőkádunk lefolyócsonkját havonta ellenőrizzük és tisztítsuk, ha szükséges.

7. Apró lyukú műanyag lefolyó szűrőt csak indokolt esetben használjuk, (hajmosásnál) mert jelentősen csökkenti az átáramló víz mennyiségét, és a lefolyó öntisztulását.

8. Könnyebb, vékonyabb, szakadósabb, a vízben jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami nem tud csomókba összeállni és megtapadni a lefolyóvezetékben.

9. Lefolyóinkat havonta tartsuk karban: a legjobb az ecetes – forróvizes átöblítést, mosogatónál és mosdónál is a dugulás elkerülése miatt.

 

Veszprém

 

Veszprém duguláselhárítás Veszprém duguláselhárító