Veszprém biztosítás Veszprém biztosító pénzügyi tanácsadó

Ferenczy Attila biztosítás pénzügyi tanácsadás Veszprém

Veszprém

+36 30-825-34-88

Email:

 

Menjen biztosra!

Biztosítás és védelem minden helyzetre!

20 BIZTOSÍTÓ ÖSSZES TERMÉKE!

Kollégák jelentkezését is várom.

 

Veszprém biztosítás Veszprém pénzügyi tanácsadó

Veszprém biztosítás Veszprém biztosító

 

Személybiztosítás:

Életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

 

Vagyonbiztosítás:

Magánvagyon biztosítás

Társasház biztosítás

Vállalkozói biztosítás

Mezőgazdasági biztosítás

 

Gépjárműbiztosítás:

Gépjármű felelősségbiztosítás

CASCO

 

Kötelező gépjármű biztosítás Veszprém

Használt gépjárművet jellemzően magánforgalomban, vagy gépjármű-kereskedésben vásárolunk, de mindkét esetben szükségünk lesz egy kötelező gépjármű biztosításra, GFB-re avagy KGFB-re. Nem közismert, de az év közbeni, vásárlás miatti biztosításkötések száma bőven meghaladja az év végi biztosítóváltás miatti kötések számát, így ez sokkal több embert érint.

 

Biztosítás módosítása

Vannak bizonyos biztosítások, amelyeket nem lehet akármikor módosítani, egészen pontosan díjat érintő módosításokat nem lehet elvégezni rajta. Ilyen például egy kgfb, amelyen olyan módosításokat lehet természetesen végezni, mint a lakcím módosítása, vagy adatok javítása, azonban olyan módosítás nem végezhető el, ami érinti a díjat.

Hasonlóan működnek a megtakarításos életbiztosítások, amelyeknél jó, ha tudja az évfordulót, mert általában a biztosító meghatároz egy kezdeti időszakot – jellemzően 2 vagy 3 éves tartamot – amikor semmi olyan tranzakció nem történhet, ami érinti a díjfizetést. Nem lehet például a díjat csökkenteni, szüneteltetni, stb.

Az egyik legismertebb biztosítás, a lakásbiztosítás, például bármikor módosítható, és nem szükséges megvárni az évforduló dátumát.

A biztosítások sokszínűsége miatt rengeteg féle lehetőség van, hogy hogyan módosul vagy éppen nem módosul a biztosítási szerződése és egyben a fizetendője az évfordulót követően. Egyes esetekben a változás, vagy éppen annak megakadályozása mindenképpen beavatkozást igényel az ügyfél részéről.

Ilyen lehet egy lakásbiztosítás, amelynek az évfordulójakor az inflációs értékkövetést vissza lehet vonni. Ha nem akarja visszavonni, akkor nincs teendője, viszont, ha nem szeretné az indexálást, akkor nyilatkozatot kell tennie a biztosító felé, hogy a következő évre nem kéri a módosítást.

A megtakarításos életbiztosításoknál pedig választható, hogy évfordulót követően emeli az előző évben fizetett díjat vagy nem.

 

Ferenczy Attila Veszprém biztosítás pénzügyi tanácsadó

 

Veszprém biztosítás Veszprém biztosító

Veszprém

 

Veszprém pénzügyi tanácsadó Veszprém biztosítás