Székesfehérvár Villanyszerelés – Trefán Mihály villanyszerelő Székesfehérvár

Székesfehérvár villanyszerelő Székesfehérvár villanyszerelés

Székesfehérvár villanyszerelés – Trefán Mihály villanyszerelő mester

Székesfehérvár villanyszerelő Székesfehérvár villanyszerelés

8000 Székesfehérvár

+36 30-354-57-72

E-mail:

Honlap: trefanvill.hu

 

Villanyszerelő szolgáltatások:

Lakások, családi házak villanyszerelése

Lakáselosztók, biztosíték táblák cseréje, javítása

E-ON ügyintézés

ELMÜ ügyintézés

Ipari létesítmények villanyszerelése

Csarnokok szerelése, villanyszerelése

Napelemes rendszerek kivitelezése

Infrapaneles fűtés kivitelezése

EPH nyilatkozat

 

   Székesfehérvár villanyszerelő Székesfehérvár villanyszerelés

 

Villanyszerelés, hibaelhárítás, javítás, felújítás

Mérőhely kialakítása, ampernövelés

Érintés-, tűz- és villámvédelmi felülvizsgálatok

Épületüzemeltetés, fenntartás

 

Villanyszerelés Székesfehérvár

Cégünk vállalja épülő családi házak, irodák, üzletek és ipari létesítmények teljes körű villanyszerelését Székesfehérváron, gyengeáramú és erősáramú hálózatok létesítését a mérőhely kiépítésétől kezdve a lámpák felszereléséig. E-ON ügyintézésben segítséget nyújtunk, anyagbeszerzésre javaslatot teszünk. Szakmai tanácsainkkal segítjük ügyfeleinket.

Fából készült gerendaházak, passzívházak, bioházak és rönkfa házak épületvillamossági kivitelezésében is számíthat ránk! Infrafűtés, napelemes rendszerek és modern, intelligens vezérlések kialakítását is vállaljuk.

Régebbi családi házak, társasházak, üzletek és irodák villanyhálózatainak felújítását és a hibák keresését szintén vállaljuk rövid határidővel, gyors és pontos munkavégzéssel. Gondoljon ennek lehetőségére, ha a villamos hálózata már legalább 30 éves. A meghibásodással nagyobb kár is keletkezhet, de ennek elkerülésében tudunk segíteni Önnek.

 

Meghibásodott elektromos rendszer esetén is keressen bizalommal!

 

Székesfehérvár villanyszerelő Székesfehérvár villanyszerelés

 

Székesfehérvár villanyszerelő:

– biztosítékok, kismegszakítók, biztosítéktáblák cseréje, villanyszerelése

– zárlatot okozó hibák feltárását és javítását

– az elavult fogyasztásmérő helyek javítását és felújítását

– fővezeték cserét

– villamos készülékek, berendezések ellenőrzését

– kábelezést, szerelvényezést, illetve kapcsolók, konnektorok, lámpatestek felszerelését

– szabványossági felülvizsgálatok elvégzését és jegyzőkönyv kiadását.

 

Ipari létesítmények, csarnokok villanyszerelése Székesfehérváron

Az ipari létesítmények villanyszerelése magas fokú szakmai képzettséget kíván.

Cégünk vállalja ezen létesítmények világítási hálózatának és erőátviteli rendszerének kivitelezését, villámvédelmi és érintésvédelmi rendszerének javítását, kivitelezését, felülvizsgálati ellenőrzését és jegyzőkönyv kiadását.

 

Intelligens vezérlések kiépítése Székesfehérváron

Éppen egy másik kontinensen tartózkodik? Semmi gond, az okosvezérlés elzárja Ön helyett a főcsapot, ha vízszivárgást észlel a fürdőszobában. Kiszellőztet a tetőablakon, ha jó az idő, vagy lehúzza a redőnyt, ha vihar van.

Csak a közelben sétál, de bedugva maradt a vasaló? Ne forduljon vissza! A rendszer áramtalanít, mire hazaér.

Okosotthonok kialakítása, beszerelése ma már vezetékes, vagy vezeték nélküli kapcsolattal is lehetséges. Irányításuk megoldható tabletről, telefonról vagy laptopról.

Az intelligens vezérlések nemcsak új építésű házak kiváltságai. Nagyszerűen illeszthetők a régi építésűekhez is, a felmerülő igények alapján. Ma már számos megoldás kínálkozik a különböző folyamatok, eszközök vezérlésére. Nem kell egyszerre mindent megvenni és telepíteni, bármikor bővíthető.

Trefán Mihály villanyszerelő és csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére okosotthona megtervezésében.

 

Székesfehérvár villanyszerelő munkák

Szerelvényezés

A szerelvényezés az alapszerelési munkálatokra épül. Magába foglalja elosztóberendezések telepítését, kábelek kifejtését, feliratozását, alapvető tesztjeit és méréseit, végponti berendezések bekötéseit. Például kapcsolók, lámpák, ventillátorok, dugalj áramkörök, egyéb villamos berendezések bekötése. A világon sok cég gyárt villamosipari szerelvényeket. Ezek azonban a vonatkozó szabványokhoz igazodnak, nálunk például az EU előírásaihoz. Ezek az előírások tartalmazzák a külső méretre, rögzítésre, villamos paraméterekre való ajánlásokat, de ennek ellenére jelentős eltérések lehetnek a készülék formatervét illetően, így gyakorlatilag szinte mindenki találhat a saját ízlésének leginkább tetsző dizájnt.

 

Elosztók előszerelése

Ez opcionális tevékenység. Egy kisebb lakáselosztónál például elegendő a kismegszakító tábla elhelyezése, rögzítése, a kismegszakítók és az elmenő áramkörök bekötése. Azonban előfordulhat jóval szerteágazóbb, szelektívebb áramköri hálózat kialakítása, például egy vagy több berendezés, vagy egy intelligens épület automatikájának kiépítése. Ebben az esetben egyszerűbb egy műhelyben előszerelni az elosztóberendezést, lepróbálni, lemérni, elkészíteni a szükséges jegyzőkönyveket, majd a helyszínen feléleszteni, beüzemelni a hozzá tartozó áramköröket. Természetesen ehhez már komolyabb tervezésre, előkészítésre van szükség mérnöki oldalról is.

 

Áramkörök felélesztése

Ebbe a tevékenységbe tartozik például a behúzott vezetékek egyesével történő bekötése, lepróbálása. Működik-e valóban az elképzeléseknek megfelelően egy adott áramkör, követett -e el hibát a szakember? Ha van hiba, akkor természetesen azt meg kell keresni és ki is kell javítani. A hibák feltárásához számos eszköz és szerszám szükséges. Egyszerű kéziműszertől kezdve a szigetelésvizsgáló készüléke át, a vezeték nyomvonal és szakadásvizsgáló készülékekig.

 

Székesfehérvár Villanyszerelő Székesfehérvár Villanyszerelés

8000 Székesfehérvár

 

Székesfehérvár villanyszerelő Székesfehérvár villanyszerelés