A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Temetés Kaposvár – Törzsök Temetkezési Kft. Temetkezés Kaposvár

Törzsök Temetkezési Kft. Temetkezés Kaposvár – Temetés Kaposvár

Cégünk

Vállalkozásunk 1991. májusában alakult a Kaposvár, Dombóvári u. 1. szám alatti telephellyel. Temetésfelvételi irodával rendelkezünk Nagybajomban, Böhönyén és Kéthelyen is. Cégünk az ország egész területén vállalja a temetéssel kapcsolatos feladatok ellátását.

Szállító gépjárműveink minden időjárási viszonyok közt képesek szállítási feladatokat végezni.

Kaposvár, Dombóvári u. 1. szám alatti 800m2-es üzletházunkban levő temetkezési irodánk maradéktalanul biztosítja a teljes körű temetkezési szolgáltatás megrendelését. Bemutató termünkben általában 48 féle koporsó, 30 fajta szemfedél, és 25 féle urna található, így a cégünket felkereső hozzátartozó minden árfekvésben tud választani a kellékekből. Nagybajomban, Böhönyén és Kéthelyen lévő lerakatainkban is megtalálhatók a temetés kellékei, kollégáink készségesen segítenek a temetés lebonyolításában a temettető hozzátartozóknak. Korrekt kapcsolatot tartunk fenn az egyházakkal, társadalmi temetések lebonyolításához szónokot alkalmazunk.

temetkezés kaposvár

Éjjel-nappali ügyelet

A váratlan haláleseteknél nehéz dönteni! Hirtelen képtelen lesz az ember józanul és megfontoltan megoldásokat találni. Ezért van lehetőség már az első pillanatban olyan szakembereket hívni, akik tudják mit kell és lehet tenni! Hívjon bármikor: +36 30-256-54-44

Az utolsó és legnehezebb teendő megválni attól, akit ismertünk és érzelmileg kötődtünk hozzá. A Lélekút Temetkezés az elhunyt szállításától a ravatalozáson át a sírbatételig áll rendelkezésre és végzi feladatait. Legyen szó bármilyen szertartásról.

Hamvasztás

Amennyiben a hamvasztás mellett döntenek, úgy rendelkezésre állunk az összes kapcsolódó teendő megszervezésében az engedélyek beszerzésétől, az elhunyt hamvasztóba szállításán át, a hamvak végső elhelyezéséig. Kérjük, hogy a részletekért kattintson erre a szövegre!

Temetéssel, sírgondozással kapcsolatos egyéb szolgáltatásaink

Rendelkezésére állunk a temetési kellékek széleskörű választékával. A temetésekre virágcsokrok és koszorúk elkészíttetésében. Sírok, sírkövek felújításában, szövegek vésetésében. Valamint minden olyan teendőben, melyet hely hiányában felsorolni nem tudunk.

temetkezés Kaposvár

Törzsök Temetkezési Kft. Temetkezés Kaposvár – Temetés Kaposvár