A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Tisztító 13. kerület Mosoda XIII. kerület Szőnyegtisztítás Gondatlan mindennapok Kft.

Tisztító 13. kerület Mosoda XIII. kerület Szőnyegtisztítás

MOSODA, TISZTÍTÓ

  • Textíliák mosása, vasalása
  • Vegytisztítás
  • Szőnyegtisztítás, javítás
  • Mélymosás
  • Folttisztítás

BEMUTATKOZÁS

Hajdu Gábor Lászlóné, Ágnes vagyok, a Gondtalan Mindennapok Kft. alapítója, vezetője, dolgozója.

Több mint 20 éve dolgozom a kereskedelemben, a textilipar különböző területein. A kereskedelmi irányultságot szüleimtől örököltem. Szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni, igényeiket a munkámmal szolgálni, épp ezért nem is annyira munkának  élem meg a mindennapi teendőket a vállalkozásomban.

Cégünket 2007-ben azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a ruha és textil tisztítás területén korrekt és igényes szolgáltatást nyújtsunk – lakossági és céges partnereknek egyaránt.

Új és visszatérő ügyfeleink elégedettsége örömmel tölt el bennünket, ilyenkor érezzük, hogy van értelme annak a sok erőfeszítésnek, amit a munkánkba és a folyamatos fejlesztésekbe teszünk.

Törekvéseinkkel azt az ügyfélkört szeretnénk elérni, akik számára a szakértelem, a figyelmes kiszolgálás, a korrektség fontos érték.
Munkatársaimmal együtt bízunk abban, hogy szolgáltatásunk továbbra is elnyeri az ügyfelek megelégedettségét. A textil és szőnyeg tisztításra szüksége van az ügyfeleknek.

Filozófiánk ismerős lehet: Ha a munkánkkal kapcsolatban bármilyen kifogása van, jelezze azonnal nekünk, ha pedig elégedett velünk, mondja el barátainak, ismerőseinek is.

Szeretettel várjuk üzletünkbe.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Cégünk és munkatársaink számárai is kiemelten fontos a környezettudatos működés. Törekszünk arra, hogy a munkánk a lehető legkisebb környezeti terhelést okozza:

a mosási, tisztítási folyamataink az iparág legkorszerűbb eljárásai, amelyeket az energia, víz és vegyszer felhasználás szempontjaiból optimalizálunk

100%-ban lebomló vegyszereket használunk

az üzletünkben energiatakarékos világítás mellett dolgozunk

Mottónk:

Kiváló minőség, környezettudatosság,

ügyfélközpontúság – mindez kedvező áron.

Tisztító 13. kerület Mosoda XIII. kerület Szőnyegtisztítás

 

Cím:

1133 Budapest, Pannónia utca 93.Térkép megnyitása

Tisztító 13. kerület Mosoda XIII. kerület Szőnyegtisztítás Gondatlan mindennapok Kft.