A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Szentendre redőny – Szentendre árnyékolástechnika

Szentendre Redőny- árnyékolástechnika

Szentendre redőny – Szentendre árnyékolástechnika

 

REDŐNY

Műanyag redőny A redőnyrendszerek közül a legnépszerűbb termék, ára és tartóssága miatt. Többféle színben rendelhető, vakolható, vagy külső tokos kivitelben is kérhető. Mindegyik redőnytípus rovarhálóval kombinálva is szerelhető. Alumínium redőny Anyagának és a beépítési technológiának köszönhetően a legbiztonságosabb, és a legmegbízhatóbb redőnyfajta.

Az alumínium redőny a műanyag redőnyökkel szemben már igény szerint motorizált változatban is rendelhető. Vezérlésük többféleképpen történhet: lehet távirányítós, vagy kapcsolós, fényérzékelős, időzítővel is működtethető. Több szerelt redőny esetében megoldható azok egyszerre, illetve külön külön működtetése ( 15 redőnyig). Mindegyik alumínium redőny feltolásgátlóval van ellátva, amely megnehezíti a kívülről történő behatolás lehetőségét. Megrendelőink 15 féle színből választhatnak.

Lamellás fa redőny Azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akik ragaszkodnak otthonuk patinás megjelenéséhez. Válogatott fenyőből készülnek a lamellák, amelyek bármilyen RAL színben kérhetők. Ez az egyetlen olyan redőny típus, mely kitámasztható kivitelben választható. Azért közkedvelt, mert a lamellák közötti rés nagyobb, mint bármelyik redőnytípusnál, ezáltal jobban szabályozható a fény és az árnyék közötti átmenet. Ez a redőnytípusunk is kérhető motorizált változatban.