A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Szentendre kerttervezés – kerttervező – Szentendre kertépítő – kertépítés

Szentendre kertépítés

Szentendre kerttervezés – kerttervező – Szentendre kertépítő – kertépítés

Honlap: www.kerekerdokert.hu

E-mail:

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntek 8:00-16:00

Kerttervezés

Számunkra minden kert egyedi kihívást jelent, hiszen a kert megtervezésével egy olyan alkotói munka veszi kezdetét, melyben ötletekből, álmokból, egy gondosan végiggondolt tervből valósággá válik egy teljesen egyéni, máshol megismételhetetlen kert. Épp ezért a tervezési munka nem rövidíthető le, hagyható ki. A tervezést minden esetben egy helyszíni felmérés és egy részletekbe menő beszélgetés előzi meg a megrendelővel. Ezután elkészítjük a kertépítészeti koncepciótervet, melyet addig formálunk, amíg minden részletében meg nem találjuk az elképzeléseknek és környezeti adottságoknak megfelelő megoldást.

A kertépítészet az építészeti elemek és a természet ötvözésével keresi a harmóniát. Az élő természettel dolgozik, így a kert első perctől kezdve változik, fejlődik, majd öregszik: él. Épp ezért elmondhatjuk, hogy a kert megtervezése, megépítése és fenntartása egymást feltételező, nagy körültekintést igénylő, szorosan összefüggő tevékenységek.

Az első tervek elkészítése körülbelül két hetet vesz igénybe, ám ez az idő a tavaszi és őszi szezonban hosszabb is lehet.

Kertépítés

Az építést minden esetben gondos tervezés előzi meg. Egy teljesen egyedi, élő rendszernek a létrehozása magas szintű szakmai hozzáértést és tapasztalatot igényel. Mindamellett fontos a rugalmasság, hogy az egyedi és formabontó ötletek is megvalósíthatóak legyenek. Építéskor fontosnak tartjuk, hogy nyitottak legyünk a korszerű, különleges kertépítészeti megoldásokra, törekszünk a legjobb minőségű anyagok felhasználására, a magas színvonalú kivitelezésre, melynek során folyamatos tervezői jelenléttel dolgozunk. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a növénykompozíciók kialakítására, hiszen a növények, színek, formák, textúrák adják a kert karakterét, lelkét. Fontos, hogy a környezeti adottságoknak megfelelő növényanyagot válasszuk, úgy, hogy a növényzet az évek során ne veszítsen díszítő értékéből. A növényeknek nem csak a kert szűkebb és tágabb környezetéhez, a házhoz, de tulajdonosának igényeihez is alkalmazkodnia kell. Éppen ezért lehetőség van nagyobb, koros növények alkalmazására, melyekkel hamarabb elérhetjük a tervezéskor megálmodott állapotot. Bármilyen gondosan tervezett és kivitelezett egy kert, kulcsfontosságú a szakszerű és rendszeres fenntartás, mely csak a beültetett növények pontos ismeretével oldható meg. Ezért minden kertünk átadásakor részletes és személyre szabott ’Kertgondozási útmutatót’ adunk át a megrendelőnek. Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink évek múltán is elégedettek legyenek kertjeikkel, bármikor rendelkezésükre állunk tanácsadással. Ügyfeleink megkeresésére 48 órán belül felvesszük a kapcsolatot, hogy mihamarabb választ adjunk a felmerülő kérdésekre.

Szentendre öntöző rendszer – öntözéstechnikai szaküzlet