Székesfehérvár Autójavítás – Motor Mechanic Autószerviz Kft.

Székesfehérvár Autójavítás – Motor Mechanic Autószerviz Kft.

Autójavítás felsőfokon

Szolgáltatásaink

 • Teljes körű autójavítás
 • Műszaki vizsgáztatás és eredetvizsgálat (megvárható)
 • Futómű-beállítás, kerékszerelés, centrírozás
 • Külső mosás, belső takarítás

Rólunk

Fő profilunk a személygépkocsik, illetve kisteherautók teljes körű javítása márkától és típustól függetlenül. Szervizünk 1984-ben két fővel kezdte meg tevékenységét. Műhelyünk ismertsége, forgalma egyre nőtt, ami folyamatos technológiai és minőségi fejlesztésére késztetett bennünket. 1991-től jogosultságot szereztünk személygépkocsik, kisteherautók és utánfutók műszaki vizsgáztatására, és környezetvédelmi felülvizsgálatára. A műszaki vizsgáztatást saját vizsgabiztosainkkal végezzük. 2002-től bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2000 Minőségirányítási Rendszert. Ennek következtében hatékonyabb lett a működésünk, nőtt a versenyképességünk, erősödött ügyfeleink bizalma. 2008-ban a javított autók száma éves szinten megközelítette a 4000 db-ot. 2009-től növelni tudtuk ezt a teljesítményt.
A minőségen kívül nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásainak vizsgálatára, optimalizálására. A környezet iránti elkötelezettségünk jeleként bevezettük és 2010. márciusában sikeresen auditáltattuk az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Környezetirányítási Rendszert.

 • Tagja vagyunk a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, a Gépjármű Vizsgálóállomások Országos Egyesületének valamint az Európai Autószervizek Magyarországi Egyesületének.
  Ezek az egyesületek a szakmát érintő naprakész információkkal, jogszabályváltozások késedelem nélküli tájékoztatásával és képzési ajánlattal segítik a munkánkat.

   

  27 év után is képesek vagyunk megújulni, előre tekinteni. 2011.január 03-án beköltöztünk a közel 500 m2 alapterületű új korszerű műhelyünkbe. Az eddigi szolgáltatásainkat tovább bővítettük és a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és adatbázis szoftverekkel fejlesztettük. Ügyfeleinknek is kényelmessé tettük a várakozást.

 

Szolgáltatásaink bővülő köre, minőségbiztosítási -és környezetirányítási rendszerünk, az alacsony alkatrész árak és munkadíjak azt a célt szolgálják, hogy minden ügyfelünk – többek között Ön is – hosszú távon elégedett legyen.

autójavítás autószerviz Székesfehérvár

Székesfehérvári autószerviz – autószerelő mesterek – autójavítók – autójavítás