A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Székesfehérvár – állatorvos

Székesfehérvár - állatorvos

MAZSI-VET ÁLLATORVOSI SZOLGÁLTATÁS
Dr. Koller István – állatorvos

Szolgáltatások

Belgyógyászati diagnosztika és kezelések
Prevenció – oltási programok, parazitamentesítés, szaktanácsadás
Laboratóriumi vizsgálatok – vérvétel, vizelet vizsgálat, parazitológiai vizsgálatok
Sebészeti beavatkozások – sérvműtét, ivartalanítás, császármetszés, stb.
Sürgősségi betegellátás, kiszállással is
Állatútlevél, mikrochip beültetés
Ultrahangos fogkő eltávolítás
Haszonállatok kezelése

  • Helyszíni kiszállás és kezelés
  • Ivartalanítás Mikrochip-beültetés
  • Védőoltások
  • Fogkőeltávolítás Belgyógyászati, szülészeti műtétek
  • Labor-, ultrahang-vizsgálat
  • Parazitológiai kezelések

Dr. Koller István vagyok, 1972-ben születtem Erdélyben, Szilágycseh városában. Középfokú tanulmányaimat is ott végeztem és az érettségi után állategészségügyi technikus szakképesítést szereztem. 1990-ben Magyarországra költöztünk családommal, majd felvételt nyertem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karára, ahol 1999-ben végeztem. Utána 11 évig a Székesfehérvári Állatkórházban praktizáltam, valamint 10 éven keresztül voltam a székesfehérvári HEROSZ állatmenhely orvosa. Ez idő alatt nagy tapasztalatot szereztem a házi kedvencek és kis haszonállatok belgyógyászati és sebészeti kezelésében, valamint a kutyák és macskák ivartalanításában is.

2005 óta Úrhidán élek feleségemmel és kislányommal. Jelenleg magánállatorvosként tevékenykedem, Úrhidán és Berhidán található állatorvosi rendelőimben, valamint igény esetén házhoz is megyek. A kisállatok gyógyítása során nagyon fontosnak tartom, hogy a leghumánusabb és legmodernebb eszközökkel és módszerekkel végezzem a kezeléseket, minél kisebb stresszt okozva a házi kedvenceknek és a gazdiknak.