Székesfehérvár tető – Fehérvár Tető Kft.

Fehérvár Tető Kft. Székesfehérvár

Székesfehérvár tető szakkereskedés

8000 Székesfehérvár, Őrhalom u. 3. (Bejárat a Sárkeresztúri u. felől)

+36 22-500-047

+36 30-220-86-41

E-mail:

Honlap: www.fehervarteto.hu

 

Tető Szakkereskedés

Tetőfedő anyagok és építőanyagok

Előgyártott tetőszerkezetek

Tetőfedő kivitelezői szakemberek ajánlása

Díjmentes helyszíni felmérés Székesfehérváron és környékén

 

Székesfehérvár tető szakkereskedés

 

A tetőfedő anyagok a háztetők vízzárását biztosítják. Lehetnek kiselemes cserepek és nagytáblás tetőfedő anyagok. A kiselemes fedések között vannak kerámia és beton tetőcserepek és kőszórt acéllemez fedőanyagok. Szerepük az épület megvédése a csapadékkal szemben. Kiselemes tetőfedő anyagok alapesetben 12 fok tetőhajlásszögtől alkalmazhatók. Vannak gyártók, akik speciális vízelvezető rendszerű termékeikkel már 7 fokos tetőhajlásszögre is ajánlanak cserepet, bár ezek csak másodlagos vízhatlan alátét héjazat alkalmazásával töltik be szerepüket.

 

Előregyártott tetőszerkezetek

Előregyártott tetőszerkezetre a tetőről készült kiviteli terv alapján tudunk komplett árajánlatot adni. A szerkezet hagyományos LUC fenyő fűrészáru, nem szárított. Természetesen lehetőség van a látszó részeken és teraszok fa részein ragasztott és szárított elemek alkalmazására is. A faanyag egy érintő gyalulás után kerül a gyártósorra, ezért minőségileg egy sima /nem csiszolt/ felület alakul ki. Szállításkor egy összeállítási tervet is kap a megrendelő, és minden elem számozással van ellátva. Viszonylag hamar, 1-2 munkanapon belül össze lehet állítani egy normál méretű családi háztető szerkezetét.

Lehetőség van természetesen rovar- és gombavédelemre, de akár csiszolt látszó felületek kialakítására is. Az előre gyártott szerkezettel együtt igényelhető tetőléc, zárléc, lambéria, deszka, illetve minden faanyag ami a tetőszerkezethez szükséges. A tetőszerkezet összeállítása előtt a látszó részeket érdemes lazúrral ellátni. Ehhez Remmers termékeinket ajánljuk.

 

Székesfehérvár tető szakkereskedés

Székesfehérvár