Székesfehérvár Fogszabályozás – Székesfehérvár Fogszabályozó szakorvos

Dr. Végh Ágnes fogszabályozó szakorvos Székesfehérvár

Székesfehérvár fogszabályozás Székesfehérvár fogszabályozó szakorvos

8000 Székesfehérvár, Szekfű Gyula u. 12.

+36 20-333-88-72

Honlap: Székesfehérvár fogszabályozás

Rendelési idő: kedd és csütörtök délután

 

Szolgáltatások:

fogszabályozó szakorvosi ellátás, fogszabályozás szakrendelés

Rögzített fogszabályozó

Kivehető (éjszakai) fogszabályozó

ClearSmile láthatatlan fogszabályozó

 

Székesfehérvár fogszabályozás Székesfehérvár fogszabályozó szakorvos

 

Dr. Végh Ágnes fogszabályozó szakorvos Székesfehérvár

Fogszabályozó rendelésem egy praxislaborban működik, ahol együtt van a fogtechnika és a fogászati ellátás minden területe. Szakképzett fogorvoskollégák és fogtechnikusok állnak az Önök rendelkezésére, hogy ellátásuk, legyen az a fogászat bármely területe, a legjobb tudásunknak megfelelően történjen és a legnagyobb megelégedésüket szolgálja.

 

Fogszabályozás rendelési idő:

Kedd: 15:00-17:00

Csütörtök: 15:00-17:00

Bejelentkezés (H-P): 8:00-18:00

 

Székesfehérvár Fogszabályozás magánrendelés – Nyugodt környezetben, elérhető árakon

A fogszabályozás a fogazati és állkapocs-rendellenességek gyógyításával foglalkozó tudomány.

A fogszabályozó rendelésen osztályozzuk a páciensek fogazati eltérésének súlyosságát. Az osztályozás alapja a mintavétel, a rtg. felvétel, az arcizomzat és az állcsontok működésének a fizikai vizsgálata. Ezen vizsgálati eredmények figyelembe vételével állítjuk fel a kezelési tervet, a kezelés várható időtartamát és meghatározzuk az adott páciensnek a lehető legmegfelelőbb készülék típusát.

 

Fogszabályozás – Árak

Ingyenes, személyes konzultáció alapján, a fogazati eltéréstől függően tervezem meg mindenki számára a leginkább megfelelő fogszabályozó készüléket és így a felmerülő költségeket személyre szabottan határozom meg.

Bejelentkezés:

+36 20-333-88-72

 

Székesfehérvár fogszabályozás Székesfehérvári fogszabályozó szakorvos

 

ClearSmile – a láthatatlan fogszabályozó

Ez a fogszabályozó módszer egy kivehető, esztétikus sínsorozat, amelyet a nap 24 órájában kell viselni a pácienseknek, az étkezések kivételével. Mintavétel alapján, számítógépes program segítségével tervezzük meg a fogszabályozó kezeléshez szükséges sínek számának a mennyiségét.

A láthatatlan fogszabályozó a kezdeti időszakban okozhat némi kellemetlen érzetet, de ez az átmeneti érzet néhány nap elteltével alábbhagy. A ClearSmile felnőtt fogszabályozó által alkalmazott technológia előnye, hogy fokozatosan – 2 hetes periódusokban – történik a fogak mozgatása, így a kisebb átmeneteknek köszönhetően jelentősen kevesebb fájdalommal jár, mint egyéb fogszabályozási módszerek alkalmazása.

Tisztítása nem igényel különleges eljárást, egyszerűen fogkefével finoman, és alaposan lemosható. Tisztítás után hideg folyóvízzel öblítse le a síneket.

 

Mire jó a fogszabályozás?

Lehet, hogy egyesek főként esztétikai okokból hordanak fogszabályozót, de a szabályosan álló fogaknak egészségügyi előnyei is vannak. A szabályos fogsort könnyebb jól tisztítani, ezáltal megelőzhető a fogszuvasodás és a fogínygyulladás. A harapás korrekciója sok szerkezeti problémát is megold, így csökkenhet a fájdalom az állkapocsban és a rágás kevésbé lesz fájdalmas.

 

Helyes táplálkozás fogszabályozó viselése esetén

Függetlenül attól, hogy hordunk-e fogszabályozót vagy sem, a kiegyensúlyozott étrend minden esetben javasolt. Az egészséges, de kemény ételeket, – mint például a sárgarépa vagy alma, – vágjuk kisebb darabokra! Így kevésbé jelentenek gondot a fogszabályozóra nézve.

Ha fogszabályozót hordunk, kerüljük az olyan ételeket, amelyek növelik a fogszuvasodás kockázatát, vagy amelyek károsíthatják a fogszabályozót. Kerüljük az édességet, chipseket és az üdítőket! A cukrot és keményítőt tartalmazó ételek miatt a lepedékben sav keletkezik, ami fogszuvasodást okozhat és elősegítheti a fogínygyulladás kialakulását. A ragacsos, rágós édességek, mint például a karamella, károsíthatják a fogszabályozó ívét és meglazíthatják a breketteket. Ezek az ételek nemcsak fájdalmat okoznak, de kitolhatják a kezelés időtartamát is. Vagyis, ha megszegjük a szabályokat, még tovább kell viselnünk a fogszabályozót.

A kemény, ropogós snackeket is kerüljük. Ezek a snackek, – többek között a pattogatott kukorica, diófélék és keménycukorka, -eltörhetik a fogszabályozót, vagy gyengíthetik a hatását. Végezetül, ne rágjunk semmilyen kemény dolgot, például jeget, tollat, ceruzát vagy körmöt.

 

Székesfehérvár fogszabályozás Székesfehérvár fogszabályozó szakorvos

8000 Székesfehérvár

 

Dr. Végh Ágnes Fogszabályozó szakorvos Székesfehérvár Fogszabályozás