Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

Alba-Fess Kft. Székesfehérvár festékbolt

Székesfehérvár festékbolt festék üzlet

8000 Székesfehérvár

E-mail:

Honlap: www.albafess.hu

 

Festék Áruház:

8000 Székesfehérvár, Móri út 50.

+36 22-506-132

+36 22-506-133

 

Festékcentrum – trilak festékstúdió:

8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 21.

+36 22-340-816

 

Festékbolt:

8154 Polgárdi, Deák Ferenc u. 7.

+36 22-576-118

+36 22-576-119

 

Ahol a szaktanácsadás természetes!

Színkeverés falfesték, zománc, lazúr és vakolat alapanyagokból. Üzleteinkben több számítógépes, automata színkeverőgép található, melyen a Caparol, Polifarbe, Supralux Tikkurila és a Trilak cég termékeit tudjuk színezni kb. 80000 színárnyalatban zománc és falfesték alapanyagból. Újdonságként a városban a festékboltok közül elsőként forgalmazzuk a helyszínen keverhető Polifarbe lábazati vakolat családját, melyet a vevő kívánsága szerinti színben keverünk ki azonnal!

 

Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

 

Székesfehérvár festékbolt

Festékek és szerszámok

Glettek és alapozók

Beltéri falfestékek

Homlokzatfesték

Lazúrok

Zománcfestékek

Vakolatok

Hőszigetelő rendszerek

Csemperagasztók, fugázók és szilikonok

Díszlécek és rozetták

 

Székesfehérvár festékbolt Székesfehérvár festék

 

Alba-Fess Kft. Székesfehérvár Festékbolt

Cégünk 1994 óta foglalkozik festék kereskedelemmel, tipikus családi vállalkozásként. Jellemző ránk a családias jelleg, (a mai napig részt veszünk az értékesítésben és szaktanácsadásban) és vevőinket pontos mindenre kiterjedő szaktanácsadással látjuk el.

Móri út 50. szám alatti festékboltunkat 1997 márciusában nyitottuk meg, kezdetben 75 m2-es területen, melyet 2006-ban átépítettünk a XXI. század igényeire. Tágas, világos és rendezett 150 m2 alapterületű klimatizált festékáruházban várunk minden vásárlót. Amin nem változtattunk, az a vásárlóink által megszokott szakszerű, családias és gyors kiszolgálás. Székesfehérvár egyik legjelentősebb festék forgalmazóiként a hazai piacon jelenlévő és számító festékgyártókkal közvetlen gyári kapcsolattal rendelkezünk, ezáltal gyorsan,
kiszámíthatóan és alacsony áron tudjuk beszerezni festékeinket és egyéb áruinkat, melyet a vevőink felé is érvényesítünk.

Székesfehérvár festékbolt

 

2006. augusztusában a vásárlói igények miatt Polgárdiban is megnyitottuk Festékboltunkat a város központjában a Deák Ferenc u. 7. szám alatt, ahol az udvarban nagy és rendezett parkolóval rendelkezünk. A termékpalettán nagyrészt megtalálható az összes termék, melyek cégünk székesfehérvári festékboltjában jelen vannak, továbbá helyi igényeknek megfelelően, viaszosvásznak, fürdőszobai kilépők és öntapadós tapéták bő választékban kaphatók.

A Festékcentrum üzlet 2011 júliusában nyílt meg 170m2 alapterületen, és merjük állítani, hogy Székesfehérvár egyik legszebb boltja! Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen is a Deák F. u. 21. szám alatt.

Ebben az üzletben a Móri úti üzlet választékán túl forgalmazzuk még a Diszlazúr termékeket, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal! Kapható még az Evrika zománc család, melyet RAL színekben gyártanak és rendkívül kedvező ára van!

 

Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

Székesfehérvár

 

Székesfehérvár festékek