Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

Albakerámia Székesfehérvár Csempebolt

Székesfehérvár csempe és fürdőszoba

Székesfehérvár, Mártírok útja 72.

+36 22-314-118

Honlap: www.albakeramia57.hu

 

Termékeink:

Csempék, járólapok, laminált parketta, fuga, ragasztó, kád, zuhany, fürdőszobaszekrények, csaptelepek, szaniter áruk, akril kádak, laminált padlók

 

Nyitva tartás:

H-P: 8.30-17.00

Szo-V: 9.00-12.00

 

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

 

Csempeboltunkat 1999-ben alapítottuk, és teljes mértékben székesfehérvári családi vállalkozás. /Apa,Anya,Lányuk/ Ez az üzlet szüleim álma volt. Anyukám mindig is szeretett volna lakberendező lenni, sajnos ezt még nem sikerült megvalósítania, de legalább itt az üzletben az évek alatt sok családnak segített kiötletelni az álomfürdőszobát, vagy éppen egy egész ház burkolatát. Hiszünk a kommunikációban, ha engedik, mindenkinek próbálunk segíteni. Itt nem kell fél óráig eladót keresgélni, ha segítség kell. Mivel született fehérváriak vagyunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy fejér megyei, illetve székesfehérvári vásárlóink számára nálunk is kedvezményként  felhasználható legyen a Hírlap és az Ősfehérvár kártya. Az évek során folyamatosan bővítettük termékválasztékunkat, újabb és újabb gyártók termékeivel, csempéivel találkozhatnak üzletünkben. Mindig igyekezetünk a vásárlóink igényeihez és az aktuális trendekhez igazítani a termékkínálatunkat. A csempebolt nagy hangsúlyt fektet a munkatársak elkötelezettségére és hozzáértésére, hogy mindig megbízható és segítő partnerei legyünk vásárlóinknak.

Cégünk magyar márkák mellett számos külföldi csempe gyártóval áll kapcsolatban, és ezeknek a körét folyamatosan bővíti. Termékeinkről bővebben bemutatótermünkben tájékozódhat.

Folyamatosan kínálunk akciós csempéket, illetve padlólapokat, fürdőszobai felszerelési termékeket.

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

 

Szépséget csempé(s)zünk otthonába!

 

Csempe és egyéb kínálatunk:

csempe, kül- és beltéri padlólap, greslap, mozaik, üvegmozaik, csempedekor, ipari padlólap, csúszásmentes padlólap, laminált parketta, üvegtégla, fürdőszoba felszerelés, szaniter, tükör (akár egyedi méretre készítve is), törölközőszárítós radiátor, öntött márvány mosdó, fürdőszobabútor, csaptelep, akrilkád, hidromasszázskád, zuhanykabin, gőzkabin, hidromasszázskabin, zuhanytálca, csemperagasztó, fugázó, aljzatkiegyenlítő, vízszigetelés, műanyag, illetve fém élvédő, fugakereszt.

 

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

Székesfehérvár

 

Csempe Székesfehérvár Csempebolt Székesfehérvár