A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Székesfehérvár cipész – Székesfehérvár Gyöpös Imre cipőjavító

Gyöpös Imre cipőjavítás Székesfehérvár

Nyitva: H-P: 8-12-ig; 13-17-ig.

Cím:

Székesfehérvár, Lövölde u. 10.

Gyöpös Imre cipész

Cipő Sarkalás, talpalás, ragasztás és egyéb javítások

Cipőjavítás…

A kiváló és tartós cipőjavítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A cipőjavítás régi hagyományokra tekint vissza, mint a cipőkészítés. A cipőjavítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi cipőjavítás. Ilyenek a bőr vagy papír talpú cipők és a műanyag sarkú női cipők. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt…! A cipőjavításmindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!
Cipészműhelyünk vállalja női-, férfi- és gyerek cipők, csizmák, szandálok, papucsok javítását. Talpbetét csere, szár szűkítés és toldás, sarokbélés csere, teljes végigalja csere, cipőbélés, tűzés, varrás, foltozás, ragasztás, egyszóval minden, ami cipőjavítás. Kutyarágta cipő javítása.

Cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagokkellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak cipőjavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors cipőjavítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt cipőjavításhoz.

Székesfehérvár cipész – Székesfehérvár Gyöpös Imre cipőjavító