Steller Gyula Duguláselhárítás Kaposvár

Steller Gyula Duguláselhárítás Kaposvár

Duguláselhárítás Kaposvár

7400 Kaposvár

+36 70-272-53-72

Facebook: Kaposvár Steller Gyula

Honlap: www.kaposdugulas.hu

Árak, infók a honlapon.

 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL!

 

Szolgáltatások

Csőkamerázás, vízszerelési javítások, villanybojler vízkövezés, csatornamosás. Kaposváron és 10 km-es körzetében DÍJTALAN KISZÁLLÁS!

 

Kaposvár Duguláselhárítás

 

Steller Gyula Kaposvár – Bemutatkozás

1986 óta dolgozom vízvezeték és csőhálózat szerelő szakmában. 2010-ben alapítottam meg egyéni vállalkozásomat, mely kimondottan duguláselhárítással valamint cső- és csatorna kamerázással foglalkozik.

Duguláselhárítási és csőkamerázási feladatokat látok el Kaposváron és Somogy Megye területén. Megrendelőim között megtalálhatók magánszemélyek, vállalkozások valamint közületek.

Szennyvíz- és esővíz csatornák dugulását rövid idő alatt megoldom, bontás nélkül garanciával.

Munkámat a legkorszerűbb gépekkel és kamerarendszerrel végzem, ügyelve a tisztaságra.

Ha duguláselhárítás közben hibát, rossz csőszakaszt találok a lefolyóvezetékben jelzem a megrendelőnek. Igény esetén azonnal  nagy pontossággal behatárolom csőkamerás rendszerrel. Így költséghatékonyan lehet elvégezni a hiba kijavítását.

Kaposváron és 10 km-es körzetében a kiszállás ingyenes. Somogy Megyében a kiszállási díjakat itt találja.

 

Duguláselhárítás szolgáltatások

A duguláselhárítást, ha jó minőségben szeretnénk végezni, speciális szerszámokat igényel. Vállalkozásomban törekszek arra, hogy mindig beszerezzem a legújabb, legfejlettebb szerszámokat, gépeket.

Rendelkezem olyan saját fejlesztésű szerszámokkal, melyek kereskedelemben nem beszerezhetők, ezek lényegesen megkönnyíti a professzionális duguláselhárítást. Egy kialakult dugulásnál mindig mérlegelni kell azt, hogy a kereskedelemben kapható vegyszerek, tisztítószerek, kézispirálok használatával nagyon kevés esély van a tökéletes megoldásra.

 Ezen termékek megvásárlásakor azzal kell kalkulálni, hogy nem kap garanciát a hiba megoldására és még újabb problémákat időzhet elő nem megfelelő használatuk (pl. kézispirál bent szakadása a csőben, duguláselhárító granulátum beleköt a lefolyórendszerbe).

A duguláselhárítás mindenképp költséghatékonyabb megoldás, mint az adott szakasz kibontása. Az esetek 99%-ban bontás nélkül el tudom hárítani a kialakult dugulásokat. Amennyiben mégis bontásra kerülne sor, akkor fejlett kamerarendszerrel be tudom azonosítani a hiba okát és helyét, ezzel időt és pénzt spórolhat.

 

WC duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

Fő gerincvezeték duguláselhárítás

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Zuhanytálca duguláselhárítás

Kád duguláselhárítás

Mosdó duguláselhárítás

Szennyvízakna duguláselhárítás

Esővízvezeték duguláselhárítás

 

Duguláselhárítás Kaposvár

Kaposvár