Roberto Csempeáruház Kaposvár Fürdőszoba felszerelés Kaposvár Csempe

Roberto Csempeáruház Kaposvár Fürdőszoba felszerelés Kaposvár Csempe

7400 Kaposvár, Kanizsai út 56.

+36 82-511-516

Honlap: Roberto Csempeáruház - Kaposvár

 

A kaposvári Roberto Csempeáruház nyitva tartása:

H-P: 8-17-ig,

Szo: 9-12-ig,

Vasárnap: szünnap.

 

Roberto Csempeáruház Kaposvár - Ahol a szépség minden formában otthon van.

 

Cégünk 1995 óta jelen van a hidegburkolati termékek piacán, és várja lakossági és nagykereskedelmi partnereit, akik már vásároltak és akik még csak vásárolni fognak nálunk.

Több 1000 féle csempe és járólap, több mint 30 gyártótól. Szaniterek óriási forma és méretválasztéka. Segédanyagok alapozók aljzatki-egyenlítők fugázók ragasztók bel és kültérre is! Rengeteg termék azonnal a ROBERTO CSEMPEÁRUHÁZNÁL levő kis és nagykereskedelmi raktárunkból elvihető. Ön csak választ, és pakolunk is, de ha kell a házhozszállításban is segítünk!

 

Folyamatosan megújuló árukészlet, különféle akciók!
Részletek az áruházban!

Szolgáltatásaink – csempe, fürdőszoba:

Csempék, járólapok, burkolóanyagok, ragasztók, fugázók, csaptelepek, kádak, mosdók, zuhanyzó fülkék (zuhanykabinok), fürdőszobaszekrények, fürdőszobabútorok, felszerelések, szaniterek és egyéb kiegészítők

Zalakerámia márkaképviselet

LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Wellis, Zalakerámia, MAPEI

 

Kaposvár csempe Kaposvár fürdőszoba

Kaposvár csempe Kaposvár fürdőszoba látványterv készítés

 

Fürdőszoba látványterv Kaposvár

A látványterv egy számítógépes grafika, amely valósághűen megmutatja, hogy hogyan fog kinézni a fürdőszobája, amikor elkészül. Illetve még ennél is több.

A látványterv adja a megrendelő számára a legtöbb információt az elképzeléseihez, terveihez. Vizuálisan láthatja a majdani fürdőszobáját, emellett pontosan megadja a program az elképzelt fürdőszobához tartozó darabszámokat. Ha szeretné, hogy döntésében segítsünk, mert a megvalósítás előtt álló fürdőszoba kialakulása még nem tisztázódott le Önben, esetleg kipróbálna több lehetséges burkolattípust, színvilágot, akkor szakképzett munkatársunk szívesen áll a rendelkezésére.

Roberto Csempeáruház Kaposvár – csempe és fürdőszoba felszerelés

 

Falicsempék

A falicsempe felrakása előtt érdemes gondosan válogatni a csempe típusok közül. A konyhai falicsempe fajták közül főként a fehér metro csempe vagy a különböző bézs, krém és csokoládé színű csempék divatosak, melyekkel akár méretük szerint is más-más stílushatást érünk el. A mediterrán és provance stílusú csempék mellett kínálatunkban megtalálható a skandináv minimalista, hűvösebb stílusú változatok. Konyhába és a fürdőszobába is jó választás, mivel könnyedén tisztítható. A falicsempe felrakása előtt érdemes gondosan válogatni a csempe típusok közül. A konyhai falicsempe fajták közül főként a fehér metro csempe vagy a különböző bézs, krém és csokoládé színű csempék divatosak, melyekkel akár méretük szerint is más-más stílushatást érünk el. A mediterrán és provance stílusú csempék mellett kínálatunkban megtalálható a skandináv minimalista, hűvösebb stílusú változatok. Konyhába és a fürdőszobába is jó választás, mivel könnyedén tisztítható.

 

Miért érdemes szaküzletben vásárolni?

Napjainkban már számos áruházban és multiban találkozhatunk különféle szaniterekkel, csempékkel, padlólapokkal és burkolási segédanyagokkal. Miben más mégis egy szaküzlet? Megéri-e itt vásárolni? A válaszunk: IGEN! A szakszerű tanácsadáson keresztül egészen a látványtervezésig segítünk vásárlóinknak megvalósítani álmaik fürdőszobáját.

Érvek a szaküzlet mellett:

– Hatalmas árukészlet

– Szakszerű tanácsadás

– Tapasztalt eladók

– Sokszínűség, nagy választék

– Látványterv készítés

– Folyamatosan megújuló árukészlet

– Egyedi akciók

 

Csempeáruház Csempe Kaposvár Fürdőszoba felszerelés Kaposvár

Csempeáruház Csempe Kaposvár Fürdőszoba felszerelés Kaposvár

Kaposvár

 

Kaposvár fürdőszoba Kaposvár csempe