A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Peti-Kert 2013 Kft. Gazdabolt Kaposvár – Mezőgazdasági Bolt Kaposvár

Cégünkről

A cégünket 2013-ban alapítottuk több évtizedes szakmai és kereskedelmi tapasztalatra alapozva. A vállalkozásunk fő tevékenységi forrása, a vetőmagok és növényvédőszerek,továbbá kertészeti kiegészítő anyagok kis és nagykereskedelme. A kaposvári központi raktárbázisunkról Somogy, Baranya,Tolna,Zala megyékben működő gazdaboltokat, mezőgazdasági áruházakat,kertészeteket és bolthálózatokat látunk el , az általunk forgalmazott termékeinkkel,heti rendszerességgel. A dél dunántúli régióban kizárólagos, márkaképviseleteként forgalmazzuk az AGROSEL vetőmagcsaládot.
A vetőmag családban megtalálható a zöldségek,a virágmagok,a fűszernövények teljes választéka, továbbá a fűmagkeverékek és a lucerna magok teljes repertoárja.
A jelenleg  120 viszonteladó partnerünkkel ,jó üzleti kapcsolatot tartunk fent, a rugalmas kereskedelmi politikánknak köszönhetően.
A nagykereskedelmi tevékenységen kívül ,kiskereskedelmi márkaboltot is üzemeltetünk, HOBBYKERTÉSZEK BOLTJA néven, a cégközpontunkba.
A márkaboltunkban a legkedvezőbb árakon megvásárolhatóak, a vetőmagok,a növényvédőszerek, a műtrágyák,a rágcsálóirtók,a gyepápoló és vakond riasztó szerek,valamint kertészeti,borászati és iparcikk termékek.
További viszonteladók és kistermelők jelentkezését várjuk!

Hobbykertészek boltja

AKCIÓK

Peti-Kert 2013 Kft. Gazdabolt Kaposvár – Mezőgazdasági Bolt Kaposvár