Parkettázó parkettás 2., 3., 14. kerület parketta csiszolás

2. 3. 14. kerület parkettás parkettázó parketta csiszolás

Budapest, II. kerület

Budapest, III. kerület

és Budapest, XIV. kerület

+36 70-633-52-07

 

Parketta csiszolás 5500 Ft/m3

 

Csaphornyos parketta lerakás

Ha nagyon szépet és maradandót szeretnénk, akkor a jól bevált csaphornyos “hagyományos” parkettát válasszuk.

A parketta lerakása nagy odafigyelést igényel az alapok kiválasztásától a felületkezelésig. Teljes harmóniában kell lenni a falak és a bútorokkal az elő pillanattól kezdve. Akinek nincs semmi elképzelése arról, hogy a lakás és az Ő stílusához mi az a parketta ami passzol , az nyugodtan kérjen segítséget a szakembertől vagy a belsőépítésztől.

 

Szalagparketta

A szalagparketta szerkezete három részből épül fel. Alsó- és középrétege fenyőfából, járófelülete mindig keményfából készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához és a berendezés színeihez igazítható. Valódi fából készül, egészségre ártalmatlan, esztétikus, környezetbarát és nagyon közkedvelt burkolóanyag.

A szalagparketta praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként ”teljesen felületkezelve” kerül forgalomba. A fa felületének és megmunkálásának köszönhetően esztétikus, sima, a lakás hangulatához illeszkedő és természetes környezetet sugároz. Felülete csiszolt, többszörösen lakkozott, vizes bázisú lakkal vagy olajjal kezelt, ami lehetővé teszi a lerakás utáni azonnali használatot. A parketta a páratartalom változásának hatására képes nedvességet felvenni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár, amit egy megfelelő dilatációs hézag megadásával jól ki lehet küszöbölni. Az embernek is a 30-65% páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Ez elsősorban egészségünk és életünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, állatainknak, bútorainknak és a parkettáinknak is.

A parkettapanelok csaphornyosan illeszkednek egymáshoz (manapság klikkes rendszerrel). Léteznek hagyományosan illeszkedő és pattintós rendszerű szalagparketták is.

 

14. kerület parkettás 2. kerület parketta csiszolás 3. kerület parkettázó

2. 3. 14. kerület parkettás parkettázó parketta csiszolás

 

2., 3., 14. kerület parkettás parkettázó

Hagyományos csaphornyos parketta, svédpadló

Hajópadló lerakás

Laminált parketta lerakása

Ragasztott parketta

Szalag parketta lerakása

 

+36 70-633-52-07

 

14., 3., 2. kerület Parketta csiszolás, parketta karbantartás

A parketta esetén akár félévszázados használattal is számolhatunk, és ennyi idő alatt bizony nem ritkák a sérülések, cserék. Ilyenkor elengedhetetlen a parketta csiszolás, majd a lakk újbóli felvitele. Azonban a kopást és a károkat is késleltethetjük, vagy akár meg is előzhetjük, ha rendszeresen ápoljuk a burkolatot!

 

Parketta csere helyett is parketta csiszolás!

Rengeteg pénzt és veszőtséget spórolhat meg, ha elkopott parkettáját nem lecserélteti, hanem lecsiszoltatja! Az esetek túlnyomó részében a parketta cseréje teljesen szükségtelen.

– A csaphornyos parketták vastagok, így a felületi kopásokat a parketta lecsiszolásával el lehet tüntetni, ezzel együtt az elhasználódott réteget is eltávolítjuk.

– A parketta bontása könnyen megy, de legtöbbször nem éri meg, hiszen az új parketta ára a többszöröse is lehet a parketta felújításáénak.

– Az idő előrehaladtával lehet, hogy a helyiség színösszeállítása is megváltozik, és a korábbi parketta szín már nem illik a szoba összhangjába. A parketta csiszolással, parketta felújítással nem csak az állapotát javíthatjuk a parkettának, hanem teljesen új megjelenést adhatunk neki.

 

+36 70-633-52-07

2. kerület parkettás 3. kerület parkettázó 14. kerület parketta csiszolás

 

15. kerület parkettázás