A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

PAPLAN 12.KERÜLET JUDIT PAPLAN

12.Kerület paplan

+36 30-940-83-59Telefonhíváskezikonyvunk.hu
+36 30-971-71-95Telefonhívás
Cím:

1116 Budapest, Fehérvári út 114/B.Térkép megnyitása

Honlap: www.juditpaplan.hukülső
Paplan, párna készítés, átdolgozás, tolltisztítás
Kézzel töltött pehelypaplanok, szállodai textília, ágynemű, törölköző, függöny, sötétítőfüggöny, asztalterítő, köntös stb.

Kérjük, hogy mielőtt üzletünket felkeresi

telefonon egyeztessünk!!!

Cégünk 1988-ban indult, egy kis tollas műhelyben tolltisztítással és paplanátdolgozással foglalkoztunk. Az évek során mindig egyet előre léptünk, ma már a világ minden részén megtalálhatóak a kézzel töltött pehelypaplanjaink és párnáink.

Szállodákat, panziókat, éttermeket, üdülőket, kollégiumokat, kórházakat, idősek otthonait látjuk el ágyneművel, törölközővel, aztalterítővel és egyéb lakástextiliával.

12. Kerület pehelypaplan

Azt szeretnénk, hogy Ön is kényelmesen, kedve szerint aludjon, mert alvás közben regenerálódik a szervezetünk és készül fel a mindennapokra.

Kérje tanácsunkat, szívesen segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat. Könnyű, finom, puha, meleg paplanokat készítünk libapehelyből, félpehelyből, tollból vagy akár kényelmes párnákat félpehelyből és tollból. Ha kész termékeink között nem talál az Ön számára megfelelőt, elkészítjük az Ön által kiválasztott különböző minőségű és színű, akár egyedi töltetű és méretű paplanját illetve párnáit.

Régi dunyháját és párnáját kár lenne kidobni, mert lehetséges, hogy nagyon jó paplan és párna készíthető belőle!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink és partnereink között üdvözölhetjük!