NON-Stop Duguláselhárító – Veszprém Duguláselhárítás

Non-Stop Lakásszerviz Kft.

NON-Stop Duguláselhárító – Veszprém Duguláselhárítás

+36 30-216-43-96

+36 30-284-97-06

 

Szolgáltatásaink

Gépi duguláselhárítás, csőhálózat tisztítás, víz-, központi fűtésszerelés, építőmesteri munkák.

Éjjel-nappal lakásszerviz szolgálat

 

Veszprém Duguláselhárítás 1

 

Ha az Ön otthonában, munkahelyén eldugult a lefolyó, a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban, vagy vízvezetékkel kapcsolatos problémája van, akkor jó helyen jár. Állok rendelkezésére az év 365 napján, hogy megoldjam az Ön problémáját. Duguláselhárítás bontás nélkül, modern profi gépekkel. Közületeknek szerződéses formában karbantartási munkákat is vállalok. Ha dugulása van nincs más dolga minthogy hívjon bizalommal a +3630/216-4396 telefonszámon. Kedvező fix árak, szakszerű munka garanciával.

 

Konyhák duguláselhárítása – falbontás nélkül

A konyha esetében az ételmaradékok és a nem megfelelő vegyszerek használata alakítja ki a dugulást egy idő után, ugyanis ezek mellékterméke letapad a lefolyóban, és folyamatosan szűkítik a lefolyó belvilágát. A mosogató dugulások túlnyomórészt a kevés, és langyos vízzel való mosogatás miatt alakulnak ki Így a kevés víz nem viszi le a zsiradékot, ezért ezek felrakódnak a cső akár teljes belső átmérőjére is. Folyóvizes mosogatás estén nagyobb a dugulás veszélye, mivel a víz és a zsiradék együttes távozásánál a víz sokkal gyorsabban lefolyik, a zsír pedig a csőben marad. Ezek tisztítása 16 mm-es spirállal történik, majd utána a cső falairól a zsírt magasnyomású mosóval (10 mm átmérőjű/110 bár) távolítom el. A régi házgyári panel mosogató csövek 90%-a sajnos szerelési hiba miatt visszafele folyik, és ez melegágya a zsiradék lerakódásának. Szűrőt azonban csak indokolt esetben használjunk, mert az tovább csökkenti a lefolyó víz sebességét, így könnyebben alakul ki dugulás.

 

Fürdőszobák duguláselhárítása – falbontás nélkül

A zuhanyzók, kádak és kézmosók esetében általában a hosszú hajszálak, a tusfürdőkből, samponokból, szappanokból származó lerakódások a dugulás kialakulásának legfőbb okai. Szűrőt azonban csak indokolt esetben használjunk, mert az tovább csökkenti a lefolyó víz sebességét, így könnyebben alakul ki dugulás. A túlzott fürdőszer használat során zsíros lerakódások alakulnak ki, melyen a hosszú hajszálak könnyebben megtapadnak, s így gyakrabban válik szükségessé a duguláselhárítás. Zuhanyzók, kádak csöveinek tisztítását és takarítását 10 mm-es és 16 mm-es spirállal végzem.

 

Wc-k duguláselhárítása – falbontás nélkül

A WC-k esetében gyakran vezet dugulás kialakulásához a víztakarékos WC tartályok használata, ugyanis ezek nem mossák át megfelelően a vízrendszert. A WC, dugulás általában valami idegen tárgy miatt alakul ki, legtöbbször a beleesett WC illatosító kosarak, intim betétek, törlőkendők, ételmaradékok, evőeszközök, felmosó vízzel kiöntött rongyok okozzák, így a duguláselhárító vegyszerek hatástalanok. A 10 évnél idősebb WC csészéknél a vízkövesedés is okozhat dugulást, mivel a wc papír a WC csésze vízkőtől érdes hátsó vízzárjában megtapad. Általában váratlanul következik be, és amíg nem folyik le a szennyvíz, azt a helyiséget/vizes egységet használni nem lehet. Ekkor profi tisztítószerkezetre és tapasztalt szakemberre van szükség, aki többnyire bontás nélkül is képes megszüntetni a dugulást.

 

8200 Veszprém

 

Veszprém duguláselhárítás Veszprém duguláselhárító