Mosógép szerelő Érd háztartási gép javítás Érden

Kovács Ferenc Mosógép szerelő Érd – háztartási gép javítás Érd

Érd

+36 30-948-53-74

Email:

 

Érd háztartási gép javítás, mosógép szerelés

Mosógép szerelő, mosogatógép, hűtőgép szerelő, bojler, mikró, szárító és egyéb háztartási gép javítás garanciával a helyszínen. FÉG gázkészülék szerelése.

 

Mosógép szerelő Érd háztartási gép javítás Érden

Érd mosógép szerelő

 

Mosógép tisztítás házilag

Negyedévente 2-3 liter 20%-os ecettel indítson el egy előmosás nélküli főzőmosást. Az ecetet a dobba töltse bele, és jót tesz a mosógépnek, ha nem üresen forog, hanem van benne egy-két régi rongy vagy törölköző is. A tisztítómosás végeztével ellenőrizze a mosógép szűrőjét is, mert a leváló vízkődarabok itt gyülemlenek fel.

A megfelelő mennyiségű és minőségű mosóporok és mosószerek használata is nagyban hozzájárul a mosógép tisztán tartásához és a vízkő lerakódásának csökkentéséhez, hiszen ezekben az anyagokban található vízlágyító.

 

Érd Mosógép szerelő

AEG, BOSCH, ELEKTROLUX, ZANUSSI, WHIRPOOL, IGNIS, INDESIT, ARISTON, GORENJE, HAJDU, POLAR, MIELE, PRIVILEG, BAUCHNET, SIEMENS, CONSTRUCTA, ELEKTRA, BREGENZ, HOOVER, HOLTPOINT, EUROTECH, ARDO, ARDOLUX, CANDY, EUDORA, DELTON, SAMSUNG, SAUBER, NDK, TATRAMAT, EURIKA, VJATKA.

 

Mosógép tanácsok (Forrás: Mosógép Szerelő Bp.)

– Nem indul a mosógép “se kép se hang”.
Ellenőrizze a hálózati áramforrást, a vezeték sértetlenségét. Mai gépek egyes típusainál a vezérlőpanel hibásodik meg, melyet rövid időn belül gazdaságosan megtudunk javítani!

– A mosógép vezérlőpanelján a ledek menet közben elaludtak, a mosás leállt.
A mosógép vezérlőpanelja hibásodott meg. Típustól függően javítható a panel megfizethető áron.

– A gépből folyik a víz és nem nyomja ki a vizet.
Ellenőrizze a mosógép kivezető csövének sértetlenségét, a fali csatlakozást, a mosószeradagoló tisztaságát.

– Mosógép nem veszi a vizet, furcsán berreg.
Ellenőrizze, hogy a fali vízcsap nyitott állapotban van-e. Sajnos gyakran elromlik a fali sarokszelep melynek a cseréje nem mosógépszerelő feladata!

– A mosógép nagyon hangos centrifugálás közben.
Alapesetben a mai szénkefés motorok magas fordulaton sípoló hangot adnak, de amennyiben idősebb a készülék, lehet csapágyhiba is.

– Mit ajánl a mosógépszerelő ha kellemetlen szagot áraszt a mosógépe?
Klóros folyadékkal (Clorox,Savo) törölje át a üstszáj gumit majd hagyja állni. 15-20 perc múlva indítson el egy üres 60 fokos mosást. Mosógép javítást nem igénylő probléma.

– Foltos, koszos, vízköves a mosódob.
Ecettel vagy citromsavval törölje át a dobot, majd hagyja állni egy fél órát. Utána fújja be még egyszer, kefével, szivaccsal törölje át a dobot és indítson el üres 60 fokos mosást. Mosógép szervizet nem igénylő probléma!

– A program nem indul el.
Ellenőrizze, hogy a mosógép ajtaját helyen zárta-e be. Néhány típusnál célszerű tenyérrel határozottan rányomni az ajtóra és elindul. Ha hiba továbbra is fennáll hívja a mosógép szervizet.

– Nem folyik le a mosószer rendesen.
Tisztítsa ki a mosószer adagoló tartályt. Tekintse meg a víznyomást, alacsony víznyomás esetén nem tudja rendesen leöblíteni a mosószert. Amennyiben hiba továbbra is fent áll akkor mosógép javítást igényel.

 

Érd Mosógép szerelő Érd Háztartási gép javítás

Érd

 

Érd háztartási gép javítás Érdi háztartási gép szerelő