A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

La Pergola Étterem & Pizzéria Kaposvár

La Pergola Étterem & Pizzéria Kaposvár
 • +36 82-313-000Telefonhíváskezikonyvunk.hu
 • Cím:
  7400 Kaposvár, Ady Endre utca 15.Térkép megnyitása
 • E-mail: info@lapergolaetterem.hu

  Kiszállítás (hétfőtől szombatig):

  Nyitva tartás:

  Hétfő:11:00-22:00
  Kedd: 11:00-22:00
  Szerda: 11:00-22:00
  Csütörtök: 11:00-22:00
  Péntek: 11:00-24:00
  Szombat: 11:00-24:00
  Vasárnap: 11:00-15:00

  • Rendezvényhelyszín:

   Akár céges megbeszélésekhez, üzleti találkozókhoz, vagy más rendezvényhez keres helyszínt, keressen minket elérhetőségeinken.

   Napi menü:

   La Pergola Étterem & Pizzéria Kaposvár

    

  58

  Számunkra nagyon fontos hogy a Kaposvár belvárosában lévő étterembe látogató vendégeknek a megszokott ízekről ne kelljen lemondani, viszont hozzátesszük azt a ’mást’ ami mi vagyunk!

  Az eredetiség, a látvány, a harmónia általában lenyűgözi a vendégeket, így minden téren a szakmailag elismert személyzetünkkel tesszük tökéletessé és emlékezetessé az élményt.

  A La Pergola étterem séfje Csenterics Roland garantálja a minőségi alapanyagokból készült fogásokat. Az étterem feledhetetlen ízeihez pedig feltétlenül meg kell említenünk Pethő Gábor szakács nevét is, aki ugyanúgy törekszik a tökéletességre, mint vezető séfünk. Pizza kemencénkből Szekeres Dániel és Albert László kezei közül érkezik az asztalra az eredeti olasz recept alapján készült ízletes pizza.

  A kulináris ízeket nyújtó fogások pedig nem kerülnének kellemes környezetben az Önök asztalára, ha nem lenne csapatunk tagja Csimszi István, Nagy Tamás, Horváth Imre és Tóth Péter, akik megpróbálják lenyűgözni Önöket a kedves mosolyukkal, a zseniális figyelmükkel, szakértelmükkel, ajánlásaikkal, melyhez természetesen az italkínálatunk is hozzátesz.

  Az igazi olasz hangulathoz a fülbemászó olasz dallamok sem hiányozhatnak így erről sem fogunk megfeledkezni.

  Legyen a vendégünk, kóstolja meg Itália kulináris ízét!

  Várjuk Önöket sok szeretettel!

  La Pergola Étterem & Pizzéria Kaposvár