A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Egészség
Internetes hirdetések

ÉLET Alapítvány

Az É.L.E.T betűszó: Éjjel-nappal Lelki Elsősegély Telefonszolgálatból. Az élet a legfőbb érték.

Az ÉLET Alapítvány 1990 óta képzési, oktatási és módszertani feladatokat végez. Harminc éve kezdte önismereti kurzusát, ebből lett a segítő foglalkozásúak saját élményű képzése. Kutatja az öngyilkosság-megelőzésben, krízisintervencióban felhasználható tapasztalatokat.

Magyar Mentálhigiénés Szövetség

+36 1-212-03-24Telefonhívás
E-mail: mamesz@gmail.com
Honlap: MAMESZ - Beköszöntőkülső
Cím:

1024 Budapest, Fillér u. 11. B lépcsőház II. em. 9.Térkép megnyitása

Válasz a kortárs szellemiség kihívásaira, amelyek az elidegenedés, a terjedő drogkultúra, az erőszak, a fetisizált fogyasztás jelenségei mögött állnak.
Jellemzőnk az ökológiai gondolkodás, a humán etológia, a természetes támogató rendszerek ismereteit integráló mentálhigiéné. Konferenciákkal, tanfolyamokkal és más programokkal járulunk hozzá a XXI. század embereinek humanizálódásához és demokratizálódásához.

Üzleti lehetőség és egészséges életmód

Az élet területei: Szellem középen: test, lélek, család, társadalom, pénzügyek

Szeretne több pénzt keresni és megismerni egy olyan életstílust, ami az egészséges pénzügyek mellett az élet alapvető területeinek egyensúlyát is támogatja? Üzleti partnerek jelentkezését várom, akik örömmel építenék saját wellness vállalkozásukat egy stabil, globális céggel.