A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Kiemelt közérdekű információk
III. kerület kézikönyve

Lefolyótisztítás Budapesten Duguláselhárítás

Lefolyótisztítás gyorsszolgálatkülső

 

 Eldugult a lefolyó és nem működik a csatornarendszer?külső

 
Lefolyótisztítás Budapestkülső szakszerűen, gyorsan, bontás nélkül, díjtalan kiszállással, garanciával!
Buda:külső 06-30-9210-948Telefonhívás  Pest:külső 06-20-398-28-81Telefonhívás 
Budapesti lefolyótisztítókülső gyorsszolgálatunk vállal: lefolyók, csatornák bontás nélküli tisztítását, duguláselhárítástkülső nagy tapasztalattal azonnal.

Lefolyótisztításkülső, csatornatisztításkülső, duguláselhárítás külsőBudapesten vállalunk lakásoknál, családi házaknál budaikülső és pestikülső elérhetőséggel, díjtalan kiszállással, több évtizedes tapasztalattal.

Budapestenkülső a következő kerületekben tud azonnal munkát vállalni:

Budán: II. kerületkülső, III. kerületkülső, XI. kerületkülső, XII. kerületkülső

Pesten: XVI. kerületkülső, XVII. kerületkülső, XVIII. kerületkülső, XIX. kerületkülső, XXI. kerületkülső, XXIII. kerületkülső

Szakterületeink: – lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyókülső, így a mosogatókkülső, fürdőszobai lefolyókkülső, udvari csatornákkülső, főcsatornákkülső gépi tisztítása, duguláselhárításakülső, karbantartásakülső. A munkára a feladat megkezdése előtt ingyenes árajánlatot tudunk adni.  A konyhai mosogatókülső, a fürdőszobai összefolyókülső az, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. Célunk, hogy a lefolyótisztítás Budapesten a  szakszerűen, gyorsan, bontás nélkül történjen.

Budapestenkülső a következő kerületekben vállalunk azonnali lefolyótisztítást:

Budánkülső: 2. kerületkülső, 3. kerületkülső, 11. kerületkülső, 12. kerületkülső.

Pestenkülső: 16. kerületkülső, 17. kerületkülső, 18. kerületkülső, 19. kerületkülső, 21. kerületkülső, 23. kerületkülső.

Pest megyében: Biatorbágykülső, Budajenőkülső, Budakeszikülső, Budaörskülső, Diósdkülső, Dunaharasztikülső, Etyekkülső, Érdkülső, Gyálkülső, Halásztelekkülső, Maglódkülső, Nagykovácsikülső, Pátykülső, Pécelkülső, Solymárkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklóskülső, Százhalombattakülső, Telkikülső, Törökbálintkülső, Üllőkülső, Ürömkülső, Vecséskülső

A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók. A szerelőnk akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást. Gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást. A tisztításkor speciális spirálokat használunk. Tevékenységi körünk települési csoportosítás szerint így is megtekinthető:

Budai oldalon: II. kerületkülső, III. kerületkülső, XI. kerületkülső, XII. kerületkülső, Biatorbágykülső, Budajenőkülső, Budakeszikülső, Budapestkülső, Budaörskülső, Diósdkülső, Etyekkülső, Érdkülső, Nagykovácsikülső, Pátykülső, Solymárkülső, Százhalombattakülső, Telkikülső, Törökbálintkülső, Ürömkülső

Pesti oldalon: XVI. kerületkülső, XVII. kerületkülső, XVIII. kerületkülső, XIX. kerületkülső, XXI. kerületkülső, XXIII. kerületkülső, Dunaharasztikülső, Gyálkülső, Halásztelekkülső, Maglódkülső, Pécelkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklóskülső, Üllőkülső, Vecséskülső.

Pest megyei gyorsszolgálatunk vállalja a lefolyók, csatornák , így a konyhai és fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, udvari csatornák szakszerű bontás nélküli gépi duguláselhárítását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal.

Budapestenkülső a következő kerületekben vállalunk lefolyótisztítást:

Budánkülső:

2. kerületbenkülső, 3. kerületbenkülső, 11. kerületbenkülső, 12. kerületbenkülső.

Pesti oldalkülső:

16. kerületbenkülső, 17. kerületbenkülső, 18. kerületbenkülső, 19. kerületbenkülső, 21. kerületbenkülső, 23. kerületbenkülső.

Ha el szeretnénk kerülni a dugulást, akkor időnként javasolt megelőző jellegű csőtisztítás, csatorna karbantartás.

Pest megye:

Biatorbágyonkülső, Budajenőnkülső, Budakeszinkülső, Budaörsönkülső, Diósdonkülső, Dunaharasztinkülső, Etyekenkülső, Érdenkülső, Gyálonkülső, Halásztelkenkülső, Maglódonkülső, Nagykovácsinkülső, Pátyonkülső, Pécelenkülső, Solymáronkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklósonkülső, Százhalombattánkülső, Telkibenkülső, Törökbálintonkülső, Üllőnkülső, Ürömönkülső, Vecsésen.külső

Budai részen:

II. kerületbenkülső, III. kerületbenkülső, XI. kerületbenkülső, XII. kerületbenkülső, Biatorbágyonkülső, Budajenőnkülső, Budakeszinkülső, Budaörsönkülső, Diósdonkülső, Etyekkülső, Érdenkülső, Nagykovácsibankülső, Pátyonkülső, Solymáronkülső, Százhalombattánkülső, Telkinkülső, Törökbálintonkülső, Ürömönkülső

Pesti részen:

XVI. kerületbenkülső, XVII. kerületbenkülső, XVIII. kerületbenkülső, XIX. kerületbenkülső, XXI. kerületbenkülső, XXIII. kerületbenkülső, Dunaharasztibankülső, Gyálonkülső, Halásztelekkülső, Maglódonkülső, Pécelenkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklósonkülső, Üllőnkülső, Vecsésenkülső.

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/lefolyotisztitas-budapest/külső

Profi munka, azonnal!

SMS vonal siketek és nagyotthallók számára

Három siket ember jeleléssel kommunikál egymással

Országos SMS vonala

A rendőrség külsőországos SMS vonala +36 20-900-01-07Telefonhíváskezikonyvunk.hu

Fejér megyei rendőrkapitányság saját SMS vonala

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságkülső +36 20-210-45-06Telefonhívás

az SMS vonal használatáról

A fogadásával siket külsővagy nagyothalló külsőállampolgárok számára teszik lehetővé a bűncselekmények, katasztrófák, balesetek bejelentését.

Az üzenetek rendőrségenkülső  a szolgálatban lévő ügyeletes tiszt nyugtázza a bejelentést, intézkedik, illetve válasz SMS-ben megküldi a bejelentő számára fontos tudnivalókat, vagy lehetősége van plusz információt kérni a bejelentőtől. Az ügyelete tiszt szükség esetén értesíti a mentőket vagy a katasztrófavédelmet.

Az elküldött rövid szöveges üzenetben (SMS) külső az alábbi adatokat céleszrű megadni:

– bejelentő neve
– bejelentő címe
– esemény, történés megnevezése (pl. bűncselekmény, baleset, tűz…stb.)
– esemény, történés helye (ahová kéri a rendőri segítséget, a mentést…)
– élet-javak mentése (mentők, katasztrófavédelem) szükséges-e
– bűncselekmény esetén az elkövetőre vonatkozó információ, pl. személyleírás, menekülési útirány, gépkocsi rendszám,  stb.

Cseriti Adományboltok

Adománybolt

Cseriti adományháló honlapja:

Honlap: www.adomanyhalo.hukülső

Adományboltjaink:

CseritiPont Óbuda
CseritiPont Angyalföld
CseritiPont Erzsébetváros
CseritiPont Pestszentlőrinc
CseritiPont Csepel
CseritiPont Havanna

 

Cseriti Adományháló

Lecserélte a gáztűzhelyét? Útban van a bicikli? Kinőtte a gyermek a babaágyat? A CSERITI-Adományháló üzleteiben többszörösen jó célt szolgálhatnak az otthon feleslegessé vált holmik.

Az adományboltok szülőhazája Anglia. Charity shop néven már a 2. Világháború idején megnyitott az első ilyen típusú üzlet Londonban. Ma több mint 8.000 adománybolt működik a régióban. Küldetésünk az adománybolt, és a hétköznapi adományozás kultúrájának megismertetése a magyar társadalommal.
A Cseriti Szociális Szövetkezet az Adományháló projekt keretében Budapesten négy, Pilisvörösváron egy adományboltot működtet.

A rendszer és a bolthálózat működésének lényege egyszerű: az emberek behozzák, és eladásra ajánlják fel megunt, már nem használt, de mások számára még értéket képviselő személyes használati tárgyaikat. Ezeket mi begyűjtjük, logisztikázzuk, tisztítjuk, kisebb javításokat végzünk rajtuk, majd a mindenkori használt piaci árszínvonal alatt értékesítjük a nagyobb részt rászorulókból, kisebb részt kincskeresőkből és tudatos vásárlókból álló célcsoportoknak.

Az adománybolt működésével a munkaerőpiacról kirekesztett emberek számára teremtünk munkalehetőséget, legyen a célszemély 50 év feletti nő, vagy tartósan munkanélküli; a funkcionális újrahasznosítás eszközével csökkentjük a környezetünkben felhalmozódó, használatból kivont tárgyak mennyiségét; szociális vásárlási lehetőséget kínálunk a hátrányos helyzetűeknek, így biztosítva nekik valódi vásárlási élményt könyöradomány elfogadása helyett.

Az adományozó nem halmoz fel feleslegessé vált tárgyakat, a vevő pedig olcsón juthat jó minőségű használati eszközökhöz.
Akár adsz, akár veszel, mindenképpen jót teszel!