A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Egészség
XIII. kerület kézikönyve

13. KERÜLET OPTIKA XIII. KERÜLET ONOME OPTIKA

13. Kerület optika

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET volt CSERNUS OPTIKA

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig : 10:00-18:00

13. Kerület Átfogó látásvizsgálat, 13. Kerület tökéletes látásélesség,

13. Kerület Multifokális és egyfókuszú szemüvegkészítés,

13. Kerület Személyre szabott látásélmény,

13. Kerület Kontaktlencse – vizsgálat és illesztés,

13. Kerület Egészségpénztári kártya elfogadás

 

Csernus Gábor vagyok, optometrista-kontaktológusként a tökéletes látás élményét nyújtom ügyfeleimnek. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem. Szakmai munkámat a Magyar Egészségügyi Szakdolgozati Kamara, az Állami Egészség ügyi Ellátó központ támogatja és felügyeli.

Optikai szalonunk tevékenységét az  Állami Népegészségügyi és Tisztiorvos Szolgálat, valamint Budapest főváros XIII. kerületi önkormányzata engedélyezte.

 

2015 és 2017 között független optometristaként több optikai szaküzlettel is óraadói szerződésben álltam. Ez idő alatt több száz ügyfelük számára biztosítottam jelentős életminőség-javulást azzal, hogy alapos szemvizsgálatok és megfelelő látásjavító eszközök segítségével éleslátáshoz segítettem őket.

 

Egyértelművé vált számomra, hogy teljeskörű szolgáltatást csak úgy tudok nyújtani, ha Ügyfeleimet személyesen kísérem végig a tökéletes látáshoz vezető úton. A számítógépes objektív vizsgálatokkal kiegészülő szubjektív látásvizsgálattól, a lencse megrendelésén át, a tökéletesen illeszkedő keret kiválasztásáig.

Cím:

Budapest, 13. KerületTérkép megnyitása

 

https://www.kezikonyvunk.hu/13-ker%c3%bclet-onome-optika-xiii-ker%c3%bclet-csernus-optika/

https://www.kezikonyvunk.hu/13-ker%c3%bclet-optika-csernus-optika/

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET CSERNUS OPTIKA

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET volt CSERNUS OPTIKA

+36 30-858-85-02Telefonhívás

Cím:

1133 Budapest Véső utca 8.Térkép megnyitása

Nyitva vagyunk: Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
Prémium minőségű látásvizsgálat és szemüvegkészítés Páratlan látásélesség A város legalaposabb, optometrista által végzett látásvizsgálata során az éles látás olyan élményét fogod megtapasztalni, amit elképzelni sem tudtál korábban. Mindent megteszünk azért, hogy ez az élmény még hosszan Veled maradjon. Szeretném tudni a részleteket Személyre szabott megoldások Nincs két egyforma ember. Különböző élethelyzetek, szokások és igények. Ezért mi minden egyes szemüveg- és kontaktlencsét egyedileg választunk ki, szabunk személyre és gyártunk le. A Te egyéni és csak Rád jellemző adataid és igényeid alapján. Század dioptria pontossággal. 5 csillagos szolgáltatás Elköteleztük magunkat a legmagasabb minőségű kiszolgálás mellett. Velünk nem kell kompromisszumokat kötnöd a látásoddal kapcsolatban. Azért dolgozunk, hogy a legjobbat adhassuk Neked. Elolvasom a véleményeket Nincs sorban állás Nálunk nem fogod úgy érezni, hogy futószalagon szolgálunk ki Téged. Ezt az érzést meghagyjuk a multiknak. Kérj egy időpontot, és mi csak Veled foglalkozunk. Egészen addig, amíg a legapróbb részleteket is megbeszéltük. Egyszerű megközelítés 30-60 perc alatt eljuthatsz hozzánk Budapesten belül, de akár az agglomerációból is. Érkezz autóval, metróval, vagy gyalog, könnyen megtalálsz minket és mindig találsz majd parkolóhelyet.
Rólunk
Miért érdemes hozzánk jönni, ha tökéletes látásról van szó? Szakmai munkánkat a Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ támogatja és felügyeli. Optikai szalonunk tevékenységét az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, valamint Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata engedélyezte. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, végigkísérünk a tökéletes látáshoz vezető úton, a számítógépes objektív vizsgálatokkal kiegészülő szubjektív látásvizsgálattól, a lencse megrendelésén át, a tökéletesen illeszkedő keret kiválasztásáig. Célunk, hogy a vizsgálat során csak a Te látásoddal foglalkozhassunk, részletesen megismerjük, milyen körülményekhez kell igazodnia a Rád szabott látásjavító megoldásnak, utánkövetéssel és folyamatos kapcsolattartással a folyamat végére élesebben láthass, mint valaha
Látásvizsgálat
Látásvizsgálat szemüveg készítéséhez Szemüveggel, vagy anélkül, de úgy érzed, látásod nem az igazi? Így adjuk majd vissza éles látásod 2×3 egyszerű lépésben. Látásvizsgálat kontaktlencse illesztéséhez Szeretnél kontaktlencsét viselni? Vagy éppen csak szeretnéd megtudni, hogy a jelenlegi lencséd megfelelő-e számodra? Kontaktlencse vizsgálatunk Kontaktlencse vizsgálatunk során megállapítjuk a számodra hibátlan éles látást biztosító dioptriát, majd kiválasztjuk azt a kontaktlencsét, amivel igazán elégedett leszel.

 

https://www.kezikonyvunk.hu/13-ker%c3%bclet-optika-xiii-ker%c3%bclet-onome-optika/

13. kerület Optika – Csernus Optikakülső

13. kerület Pedikűr és Masszázs

13. kerület pedikür XIII. kerület pedikür

+36 70-633-52-07Telefonhívás

Email: zsolt864@gmail.com

Lábápolás, Masszázs otthonában!

Bőrápolás: bőrkeményedések eltávolítása

Körömápolás: körömrövidítése, formázása, benőtt köröm eltávolítás, krémezés

Svédmasszázs: 30 vagy 60 perces hát, váll vagy teljes masszázs

Gyógyászati segédeszközök 13. kerület Medi Szalon

Medi Szalon

Gyógyászati segédeszközök 13. kerület Medi Szalon

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9–17 óráig.

Látogasson el hozzánk és ismerje meg kiváló minőségű német termékeinket!

 

 

elegáns kompressziós harisnyák terápiás és megelőző céllal hölgyeknek és uraknak, széles színválaszték egyedi méretben is!

professzionális ortézisek és bandázsok az ízületi sérülések megelőzésére és kezelésére,

CEP sportkompressziós termékek a teljesítmény fokozása és a gyors regenerálódás érdekében.

Vénybeváltási lehetőség.

Medi. I feel better

Gyógyászati segédeszköz 13. kerület Dr. Orto

Dr. Orto

Gyógyászati segédeszköz 13. kerület Dr. Orto

Segítünk továbblépni

Minőségi gyógyászati segédeszközök

Dr. Orto Egészségcentrum

Dr. Orto Egészségszalon

Gyógyászati Szaküzlet

A mozgásszervi problémák megoldója. Sportsérülések megelőzése és kezelése: sportrögzítők forgalmazása. Kényelmi és ortopéd lábbelik széles választéka. Számítógépes talpnyomás-mérés, egyedi lúdtalpbetétek készítése.