Szolgáltatások
11. kerület kézikönyve

XI. kerület tv szerelő

RECOVER Ker. és Szolg. Kft. – 11. kerület tv javítás

11. kerület tv javítás XI. kerületi tv szerviz

XI. Budapest, Tétényi út 67/a

+36 1-206-56-36

 

LCD – LED – TV SZERVIZ

Orion – LG – Samsung – Sony – Philips

Bármilyen típusú tv, videó, hi-fi, DVD javítása

Háztartási gépek javítása

Számítástechnika

Monitor javítása

Garanciával!

 

Javítás esetén ingyenes kiszállással!

 

11. kerület tv javítás XI. kerületi tv szerviz

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

VÁRADI MARIANN PEDIKŰRÖS – K7 SZÉPSÉGBÁR AZ ÖN OTTHONÁBAN IS !

11. kerület Gyógypedikűr – Pedikűr

1114 Budapest, Kanizsai u. 7.

+36 20-919-63-11

 

GYÓGYPEDIKŰR, PEDIKŰR

MASSZÁZS

KOZMETIKA

FODRÁSZAT

MANIKŰR (GÉLLAK)

AZ ÖN OTTHONÁBAN IS !

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

 

Gyógypedikűr 11. kerület

Sokan szenvednek akár évekig is benőtt körmöktől, tyúkszemtől vagy éppen bőrkeményedéstől, holott ezekre a bajokra könnyen lehetne megoldást találni. Gyógypedikűrrel nemcsak orvosolhatóak, de megelőzhetőek is a kellemetlen problémák.

Ha lábápolásról van szó, külön kell választani a pedikűrt és a gyógypedikűrt – míg előbbi elsősorban esztétikai, utóbbi egészségügyi célokat szolgál. Esztétikai pedikűr alatt általában azt értjük, amikor a szakember vágással és reszeléssel eltávolítja a talpakon lévő bőrkeményedéseket, valamint formázza a körmöket. A gyógypedikűr mindezeket ugyancsak magában foglalja, ám mellette további egészségügyi panaszokra is megoldást nyújthat.

A gyógypedikűr az esztétikainál bonyolultabb eljárást jelent, a szakember ilyenkor nemcsak a bőrkeményedést távolítja el, de a tyúkszemet és a benőtt körmöket is kezelni tudja. A tyúkszem eltávolításakor például a páciens általában észre sem veszi, hogy a fájdalom forrása megszűnt.

A gyógypedikűr során a szakemberek használhatnak hagyományos kézi vagy gépi lábápolást is. A hagyományos lábápolással szemben a gépi pedikűr során a szakember magas fordulatszámú forgófejű reszelővel dolgozik, amellyel kíméletesen és fájdalommentesen tudja eltávolítani az elszarusodott bőrt és az egyéb bőrproblémákat. Ez a módszer ráadásul lassíthatja is a bőr növekedését, ezzel pedig az újabb bőrkeményedések kialakulását.

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

Budapest, XI. kerület

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerületi Pedikűrös

XI. kerület ékszer 11. kerület ékszerjavítás

11. kerület ékszer XI. kerület ékszerjavítás

Báthory Design Ékszerüzlet – Látványműhely

XI. kerület ékszer 11. kerület ékszerjavítás

1114 Budapest, Bartók Béla út 68.

+36 70-246-39-94

Email:

Honlap: facebook.com/bathoryekszer

 

Üzletünkben bőséges árukészlettel várjuk. Arany és ezüst ékszereket is készítünk az Ön igényeire szabva. Tönkrement ékszereit megjavítjuk, újjá varázsoljuk.

 

Találja meg a tökéletes ajándékot nálunk szerettei számára, legyen szó születésnapról, Valentin-napról, karácsonyról vagy eljegyzésről…

 

Valódi, egyedi tervezésű arany- és ezüstékszerek nagy választékát kínáljuk vásárlóink számára a XI. kerületi Bartók Béla úti üzletünkben.

 

Az üzlet műhelyként is funkcionál, vállaljuk ékszerek javítását, átalakítását, személyre szabását.

 

A Covid-helyzet miatt az üzlet nyitva tartása változhat, így kérjük, mindig tájékozódjon az aktuális hírekről Facebook-oldalunkon.

Báthory Design Ékszerüzlet

 

XI. kerület ékszer 11. kerület ékszerjavítás

 

Báthory Design Ékszer Ékszerjavítás – ékszerek nagy választékban az üzletben, egyedi ékszerek készítése konkrét vagy vázlatos elképzelések alapján, nemesfém ékszerek, arany és ezüst ékszer drágakövekkel vagy anélkül, ékszerjavítás, átalakítás egyedi igényekre szabva, ékszerek újragondolva

 

11. kerület ékszer

Az ékszerek többféle szerepet is betölthetnek. Lehetnek egyszerű, hétköznapi kiegészítők, amelyek tökéletesebbé teszik a megjelenést, illetve egy elegáns eseményen viselt öltözék ékkövei is lehetnek, amelyek nemcsak feldobják a szettet, hanem előkelővé is teszik.

Ugyanakkor eszmei értékkel is bírhatnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint egy arany gyűrű. Hiszen egy ajándékba kapott vagy örökölt arany gyűrű esetében az érzelmi töltet jóval túlmutat az ékszer anyagi értékén, ami pedig ezen alapanyag esetében egyáltalán nem kicsi. Sőt, ha az arany gyűrű nemcsak egy szülinapi ajándék vagy örökség, habár ezen esetekben is sokat jelentenek a tulajdonoságnak, hanem egy kapcsolat megpecsételését jelenti, akkor válik csak igazán értékessé. Hiszen ekkor nem csupán egy emlék fűződik hozzá, hanem lényegében egy közös élet kezdete.

Erre pillantva, évek múltán is részleteiben vissza tudnak emlékezni az érintettek, hogy milyen érzelmekkel túlfűtött pillanatokat osztottak meg, amikor is megfogadták egymásnak, hogy kitartanak egymás mellett. Tehát, ha abból a célból nézelődsz az arany gyűrű kínálatban, hogy megkérd a szerelmed kezét, akkor nem kell azon aggódj, hogy nem lesz elég szép vagy nem elég drága a kiszemelt darab, mert az attól lesz majd igazán egyedi és megismételhetetlen, hogy az egymás iránti érzéseiteket fogja tükrözni, valamint azt az életet fogja jelképezni, amit együtt terveztek leélni.

 

XI. kerület ékszer 11. kerület ékszerjavítás

Budapest, XI. kerület