A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Vásárlás
I. kerület kézikönyve

Duguláselhárítás Pest megyében

Duguláselhárítás Pest megyei Gyorsszolgálat

Duguláselhárítás Pest megyében és Budapesten szakszerűen, profin, azonnal és garanciával. Munkavégzés esetén díjtalan kiszállással dolgozunk, bontás nélkül.

Eldugult a csatorna ?

A duguláselhárítás pest megyei gyorsszolgálatunk akár 2-3 órán belül szakszerűen, bontás nélkül garanciával megszünteti a dugulást. Precíz munkavégzés több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szerelővel! Telefon: 06-30-9210-948

Szakterületünk: lefolyók, csatornák minden típusának és átmérőjének, így a konyhai és fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, udvari csatornák bontás nélküli szakszerűgépi tisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal, garanciával.

A vállalkozásunk több, mint 24 éve foglalkozik kifejezetten duguláselhárítással, lefolyótisztítássalcsatornatisztítással gyorsszolgálati szinten, azonnali kiszállással. Kedvezményekről, árakról a megfelelő menüpontokban találhazó tájékoztatást.

További hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése céljából. Ha házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a duguláselhárítást, mert a probléma csak egyre nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

konyhai mosogató, fürdőszobai összefolyó és lefolyók, az udvari csatornák duguláselhárítását gyorsszolgálatunk kedvező áron vállalja azonnal, garanciával:

mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatorna, esőcsatorna duguláselhárítása

társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak, csatornáinak tisztítása, duguláselhárítása

közületek, cégek lefolyó– és csatornarendszerének gépi tisztítása, karbantartása

Budapesten a ezekben a kerületekben vállalunk azonnali dugulás elhárítást:

Pesten: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület.

BudaII. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület.

Pest megyében: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Etyek, Érd, Gyál, Halásztelek, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Solymár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés

A lefolyótisztítás lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, társasházi lefolyó strangok, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása, duguláselhárítása és karbantartása.

Települések csoportosítása szerint munkavégzési területeink így is megtekinthetőek:

Budai részen: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Etyek, Érd, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm

Pesti oldalon: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés.

Pest megyei gyors szolgálatunk vállalja a lefolyók, csatornák összes átmérőjének és típusának, így a konyhai és fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, strangok, udvari csatornák bontás nélküli gépi tisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal azonnal és garanciával.

A duguláselhárításnak 2 nagy csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól.

A lefolyótisztítás értendő a lakásokban és családi házakban a mosogató lefolyók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása, duguláselhárítása és karbantartása.

A csatornatisztítás értendő az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornái fürdőszobai csatornák és egyéb kül-és beltéri csatornák tisztítása.

A duguláselhárítás folyamán különböző méretű tisztító fejeket használunk, hogy a csatornavezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.

Budapesten a következő kerületekben vállalunk duguláselhárítást

Budai oldal:

2. kerületben, 3. kerületben, 11. kerületben, 12. kerületben.

Pesti oldal:

16. kerületben, 17. kerületben, 18. kerületben, 19. kerületben, 21. kerületben, 23. kerületben.

Pest megye:

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halásztelken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalom, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkiben, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.

A csatornatisztítás udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, fürdőszobai csatornák, társasházi csatorna strangok és egyéb kül-és beltéri csatornák tisztítása. A duguláselhárítás folyamán szükség esetén különböző méretű tisztítófejeket alkalmazunk, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.

Budai oldal:

II. kerületben, III. kerületben, XI. kerületben, XII. kerületben, Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Etyek, Érden, Nagykovácsiban, Pátyon, Solymáron, Százhalombattán, Telkin, Törökbálinton, Ürömön

Pesti oldal:

XVI. kerületben, XVII. kerületben, XVIII. kerületben, XIX. kerületben, XXI. kerületben, XXIII. kerületben, Dunaharasztiban, Gyálon, Halásztelek, Maglódon, Pécelen, Szigethalom, Szigetszentmiklóson, Üllőn, Vecsésen.

A szerelőnk szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, felméri a helyzetet és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.

Triatline Kft. kerékpár-értékesítés -javítás triatlonbolt 1. kerület 2. kerület 12. kerület triatlonbolt

Triatline Kft. kerékpár-értékesítés -javítás triatlonbolt 1. kerület 2. kerület 12. kerület triatlonbolt

Minden, ami a triatlonhoz kell! Minden, ami úszás, kerékpár, futás. Teljes körű kerékpárszerviz és szaktanácsadás. Mindenféle kerékpártípus. Bontrager kiegészítők, Zoggs, Zoot, Moose, Compress, Camaro neoprenek széles választéka. Neutrend táplálék-kiegészítők széles palettája.

Tisztelt vásárlóink!

2015.11.01.-étől téli nyitvatartás szerint vagyunk nyitva! 

Minden hétköznap 12:00-18:00-ig ! 

Várunk mindenkit szeretettel! 

12. kerület trialon bolt

Indul!!!

Szezon végi nagy akció boltunkban! . Érdemes benézni! Akár magadnak, akár barátaidnak vagy rokonodnak szeretnél meglepetést szerezni, gyere be, mert érdemes az év végén szétnézni nálunk!

Karácsonyra még nincs ötleted? Egy triatlonosnak rengeteg hasznos ajándékot lehet adni! Ha nem tudsz választani az sem baj, december 1.-étől ajándék kártyát is lehet kapni nálunk, amit 6 hónapig bármire be tud váltani a kedvezményezett!

Karácsonyi vásárlási garancia! Ha nem jó a méret vagy nem tetszik a szín, karácsony után, január 15.-éig indoklás nélkül, becseréljük; nagyobbra, kisebbre cseréljük a nálunk vásárolt árut. Ha nem tudunk megfelelő cserét biztosítani, akkor az áru értéke levásárolható! a blokkot és a csomagolást kérjük a cseréhez megőrizni.

  • Táplálék kiegészítők, gélek, bárok
  • stb. ( gyere be és nézz körül! )

1. Kerület triatlon2. Kerület triatlon

Hírek: 

  • November 1.-étől téli nyitvatartás szerint találsz meg minket!
  • Március 2.-ától hosszabb nyitvatartással várunk mindenkit! Hétköznap :  10-18 óráig!  Egyedi megbeszélés alapján , akár 19-ig is!
  • Rengeteg Triatlonos magazint gyűjtöttünk össze. Vannak köztük igazi ritkaságok is. Be lehet jönni a boltba olvasgatni is 🙂 . 1980-tól napjainkig. Külföldi és magyar magazinok. Spuri magazin, Triathlete magazin Hawaii különkiadások és még sok érdekes olvasni való 🙂
  • Trek TriatLine bolt várja kedves vevőit.  Nyitvatartás a bal oldalon a TTL bolt menü pont alatt! Szaktanácsadással, kerékpár beállítással, széles választékkal várunk minden triatlonistát és sportolót.
  • TriatLine és a Triatlon-shop.hu most már nem csak interneten, hanem személyesen is elérhető.
    Boltunk a Budapesten a II. kerület Keleti Károly u. 44. szám alatt megnyílt!
  • Ha még gyorsabb hírekre vágysz, te akarsz lenni a első, aki értesül az akciókról, újdonságokról és a hírekről, likeold a Facebook-on a Triatlon-shop oldalt 🙂