A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Sport, szabadidő, tanulás
I. kerület kézikönyve

Mezzo Music Restaurant 1. 2. 12. kerület étterem

Mezzo Music Restaurant 1. 2. 12. kerület étterem

Húsz éve nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. 2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Minden este élő jazz zenével kedveskedünk vendégeinknek. Kiváló helyszín esküvők, családi és céges rendezvények részére.

2. kerület konditerem, fitness terem, spinning, TRX – Atlant Sportclub

2. kerület konditerem, fitness terem, spinning, TRX – Atlant Sportclub

Tökéletes hely a sportolásra!
Kedvező árak barátságos környezet!
500 nm-en 46 géppel és folyamatosan fejlődő órarenddel várunk.

 

Bemutatkozás

Az Atlant Sport Club edzőterme több mint 20 éve várja kedves vendégeit közel 500 nm-en. A 2. kerületi konditerem profi kondicionáló és cardio gépekkel felszerelt, amelyek alkalmasak a kezdők és a komoly testépítők igényeik kiszolgálására egyaránt. Egyik teremben külön kialakításra került erőemelő rész is, ahol rendszeres edzéseket tartunk és versenyeken is képviseltetjük magunkat.

Az aerobic teremben 10 db spinnig® bicikli, step padok, óriáslabdák, gumiszalagok és profi edzők gondoskodnak a csoportos órák eredményességéről és jó hangulatáról.

Az öltözőkben infraszaunák vannak elhelyezve, melyek használatát a bérletek ára tartalmazza.
A barnulni vágyók részére egy Ergoline fekvő szolárium áll rendelkezésre. Valamint időpont foglalással masszázsra is van lehetőség.

fekvenyomó kupa a konditeremben

All You Can Move elfogadóhely vagyunk.

 

Konditerem, fitnesz terem, fitness, spinning, TRX 2. kerület

All You Can Move

Spinning®TRX®

2. kerület konditerem, fitness terem, spinning, TRX – Atlant Sportclub