A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

KI Építőanyag XI. kerület építőanyag center

xi. kerület építőanyag

 

ÉPÍTŐANYAG CENTRUM
Olcsó építőanyagok, gyors, pontos kiszolgálás! KI Építőanyag XI. kerület építőanyag center

 

 • KI Építőanyag XI. kerület építőanyag center Katona Imre
 • 1990-ben mint magánvállalkozó kezdett bele építőanyag értékesítési tevékenységébe a cégvezető: Katona Imre a kerület fennsíkján, kertes ház- övezetben. Elsőrendű cél volt a lakosság kiszolgálása.1993: Ennek a szervezett vezetésnek meg lett a gyümölcse: a harmadik év végén a vállalkozás egy negyedik személy alkalmazását kívánta, s emellett autóparkját is sikerült megújítania.1995 -ben újabb a nagykereskedőkkel történt szerződés megkötés: Beyer Építőanyaggyártó Kft, Wieneberger Kft. Ezek mind segítették a cég fejlődését, színvonalának javulását, s így a vevőkör vonzását. A kerület színvonalas kiszolgálójává vált az építőanyagkereskedés.1997: Ebben az évben a raktározás modernizálására tették a hangsúlyt. Önkiszolgáló polcos rendszer teszi lehetővé a gyors eligazodást az áruk között, áttekinthetőséget, tisztaságot, áruvédelmet.2001-ben megtörtént a Kft. megalapítása. 2002re elkészült az új, nagy, modern iroda és bemutatóterem. Az elvárásoknak minden szempontból megfelelő helyiség lett tervezve, amely még akár 10 évig is megállhatja a helyét a piacon, s az Európai Unióban.

  2003: Az újításoknak hamar híre ment, és a Kft -t felkereste rengeteg gyártó, beszállító cég, így ebben az évben még több kapcsolat és szerződés kötetett. A telephelyen a rendszeresen keresett áruk, az építőipar legjava el lett raktározva: hőszigetelő rendszerek, vasak, téglák, csemperagasztók, kész beton, térkövek, stb. Ami pedig nem fér már el, az majdnem minden megrendelhető, és pár napon belül leszállításra kerül: például a nyílászárókat, csempéket.

  KI Építőanyag XI. kerület építőanyag center

  2004: Újabb gépjárműbe fektetett be a cég: a nyári kamion- stop kiküszöbölésére /kamion- stop= nem lehet a fővárosban szombaton és vasárnap 7,5 t feletti járműnek közlekedni/ vásárolt egy kisteher platós autót, ezzel kisebb mennyiségű építőanyag kiszállítását is bármikor vállaljuk.

  2005: Számos lakóparkkal és kertes házzal bővül környékünk, s a siker nem áll el tőlünk. A vevők hűségesek, hiszen színvonalunk változatlan. Első 4 lakásos táras-házunk 2006 decemberre kulcsra-kész.
  2006: A billenős IFA teherautót Mercedes nagyteher váltja le. A menedzsment bővül, az irányítás konkretizálódik, a vásárlók elégedettek. Bevezetésre kerül a Budapest Bankkal közreműködve a hitel lehetőség.

   

  2008: Második ütemünk: 4 lakásos sorház átadása.


  2010
  : Új bemutatótermek, irodák építése. Átadás: 2011 tavasz.
  Ha felkeltette cégünk története az Ön érdeklődését, akkor térjen be hozzánk!

  Hogy mivel vagyunk mi jobbak, mint mások? Amint látja kicsiből lettünk nagyok, rögös úton haladtunk végig.

  Ezért is tartjuk magunkat a mai napig ahhoz a mottónkhoz, hogy

  Nálunk a “kis” vásárló is: “nagy” vásárló!

   

  2011: Ezermester tagok lettünk

  Megnyitottuk új üzletünket nagyobb ügyféltérrel,irodákkal, bemutatóteremmel és raktárakkal a XXII. ker. Háros utca 131. szám alatt.

  Mindenkit szeretettel várunk!

  KI Építőanyag XI. kerület építőanyag center

 • https://www.kezikonyvunk.hu/xi-ker%C3%BClet-%C3%A9p%C3%ADt%C5%91anyag-centrum-ki-%C3%A9p%C3%ADt%C5%91anyag-11-ker%C3%BClet-%C3%A9p%C3%ADt%C5%91anyagok/