Kaposvár Ingatlaniroda Kaposvár Ingatlanok

Kaposvár ingatlaniroda

HÁZ Ingatlan

Kaposvár ingatlaniroda

7400 Kaposvár, Kontrássy u. 5.

+36 82-510-085

E-mail:

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9:00-17:00

 

Szeretne ingatlant bérelni, vagy vásárolni? Esetleg meglévő ingatlanját szeretné mihamarabb eladni, vagy bérbe adni? A HÁZ Ingatlan munkatársai ebben nyújtanak Önnek segítséget!

 

HÁZ Ingatlaniroda Kaposvár

A HÁZ Ingatlan egy egész sor minőségi szolgáltatást nyújt a lakhatással kapcsolatban- a hitel szerzéstől, az ügyvédi szolgáltatásokon át, költöztetés, biztosítás, egészen a festésig és további ügyintézésekig.

 

Kaposvár Ingatlaniroda

Kaposvári ingatlanközvetítő irodánk 2006 óta folyamatosan igyekszik ügyfelei igényeit kielégíteni, mind eladni, vagy bérbe adni, mind venni, vagy bérelni szándékozóknak. Szakmai elhivatottságunkon kívül fontos hangsúlyoznunk, hogy minden esetben ügyfeleink állnak a középpontban.
Irodánk minden ezzel kapcsolatban felmerülő, az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlanértékesítésen át egészen a költöztetésig.

Ingatlanirodánk professzionális felkészültséggel, mégis családias hangulatban várja kedves jelenlegi és jövőbeni partnereit, legyen szó bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyről. Mi valóban az Ön élethelyzetére igyekszünk megoldást találni a lehető legnagyobb körültekintéssel és a teljes folyamat során segítünk eligazodni az ingatlan adásvétellel vagy bérbeadással kapcsolatos teendők rengetegében.

 

Ingatlanok Kaposváron és környékén

 

Kaposvár Ingatlaniroda Kaposvár Ingatlanok

 

Kaposvár Ingatlaniroda Kaposvár környéki Ingatlanok

Cégünk számos partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe, akár külföldiek számára.
Folyamatosan igyekszünk tájékozódni minden újdonságot, változást illetően, ezáltal naprakésznek lenni az ingatlanpiacon. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.

Megbízható partnereinkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk:

ingatlanértékesítés, bérbeadás

jogi képviselet

hiteltanácsadás

CSOK ügyintézés

energia tanúsítvány

felújítás

költöztetés

 

Ingatlan Kaposvár

7400 Kaposvár

 

Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos