Kaposvár Ablak Épszer 2007 Kft. Ajtó Ablak Kaposvár Ablak Ajtó, Műanyag Ablak Kaposvár Ablak

Kaposvár Ablak Épszer 2007 Kft. Ajtó Ablak Kaposvár Ablak Ajtó, Műanyag Ablak Kaposvár Ablak

Cégünk műanyag ajtók, ablakok forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik immár 25 éve. Ez idő alatt több ezer ingatlanon dolgozott csapatunk, megszerezve megrendelőink nagyfokú elégedettségét. Munkánk szilárd alapjait a precizitás, és a minőség magas színvonala jellemzi.

Mindenünk a minőség!

Cégünk a legújabb technológiákat ötvözi munkatársaink többéves szakmai tudásával. Innovatív megoldásaink országos hírnevet szerzett szervezetünk számára, hozzásegítve számos neves szakmai minősítés megszerzéséhez. Azonban mindezek háttérbe szorulnak, mivel a legnagyobb elismerés számunkra, az Ön elégedettségének elnyerése.

Termékeink

,,Az igényes nyitás!˝ Műanyag ablakok és ajtók, 5 kamrás, 70 mm-es, Kömmerling profilrendszerből, 35 standard és mennyiségtől függően egyedi színválasztással, egyedi és szabvány méretben, fokozott hőszigetelésű üveggel, Kiegészítők: szúnyogháló, redőny, párkány.

Ablak Panorama 3000 – széltömítéses (AD) konstrukció

5 ablakok és ajtók levegőkamrás, széltömítéses rendszer, amely a 75 mm-es beépítési mélysége, illetve a 3 mm-es külső falvastagsága által magasan kitűnik a hasonló típusú, konkurens termékek közül.

Panoráma ablak profilkép

Ablak Panorama 3000 – középtömítéses (MD) konstrukció

75 mm-es beépítési mélységével, 3 mm-es külső falvastagságával, a középső PVC vízgát által biztosított kiemelkedő hő-és hangszigetelő tulajdonságával, valamint az alacsony tok/szárny „keretegyüttesével” az 5 légkamrás profilrendszerek élmezőnyébe tartozik. A CaZn bázisú stabilizátor pedig a környezetvédelem melletti elhivatottságról tesz tanúbizonyságot.

Ablak Panorama 6000 – széltömítéses (AD) konstrukció

Ablak Ajtó Kaposvár

6 ablakok és ajtók levegőkamrás, széltömítéses rendszer, B kategóriás PVC profilokból. A megszokott 75 mm-es beépítési mélységgel, 14.5 mm-es dornmérettel.

Ablak Panorama 7000 – középtömítéses (MD) konstrukció

7 ablakok és ajtók levegőkamrás, középtömítéses rendszer, A kategóriás PVC profilokból. A megszokott 75 mm-es beépítési mélységgel, 14.5 mm-es dornmérettel

Nyílászárók

Nyílászáróink legfőbb jellemzői a kivitelezés magas minősége, innovatív funkcionális megoldások, a biztonság és az energiatakarékosság szem előtt tartása.

Szakértői tanácsok

Új ház tervezése során az egyik legfontosabb elem a megfelelő ablakok kiválasztása.Az alapvető tényezők, amelyekre érdemes figyelni az ablakok minősége és osztályba sorolása.

Referenciák

Cégünk ország szerte több ezer ablakot és ajtót épített be megalakulásunk óta. Az elmúlt 26 év alatt lakóházak, iskolák, ipari- és egyébb intézmények is voltak megrendelőink között.

ajtó ablak kaposvár

kaposvár ablak

ablak Kaposvár ablak

Tudte-e, hogy…?

…a jó minőségű ablakok , ajtók hosszú távon a legjobban megtérülő befektetések között szerepel. Magyarországon átlagosan évente 6-7 hónapot kell fűteni. Ilyenkor egy átlagos család energiafelhasználásának közel 70%-át a fűtés teszi ki. Egy jó ablakkal vagy ajtóval évente többszázezer forintot is megspórolhat.

Mielőtt döntene…

Sajnos sokan vannak a piacon, akik kizárólag az alacsony árral kívánnak vásárlókat szerezni, és nem beszélnek arról, hogy az alacsonyabb ár általában gyengébb minőségű ablakot is jelent. Az pedig, hogy igazából az olcsó ablak lesz végül a drága, régi igazság! Miután egy ablaknak több évtizeden át kell a házat szolgálnia, egyáltalán nem mindegy, milyet építünk be a házunkba, lakásunkba. A következő rövid összefoglalóval szeretnénk segíteni döntését:

Kaposvár Ablak Épszer 2007 Kft. Ajtó Ablak Kaposvár Ablak Ajtó, Műanyag ablakok ajtók