Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy szaküzlet

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

+36 70-433-72-14

Email:

Honlap: vasartericsavar.hu

 

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00

Szo: 9.00-12.00

 

Kaposvár szerszám

Kötőelem és rögzítéstechnika, Barkács és ipari szerszám, Kisgép, Zár, Vasalat, Csapágy, Ékszíj, Kerekek és görgők, Fúrás, Forgácsolástechnika, Hegesztéstechnika, Munkavédelem, Kertészeti eszközök, Létrák, Polikarbonát

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Kaposvár szerszám szerszámbolt

 

A Vásártéri csavar- és szerszám – csapágy szaküzlet mára Somogy Megye egyik legjelentősebb szakkereskedésévé nőtte ki magát. Kínálatunkban megtalálhatók a gép-, autó-, fa- és bútoriparban használatos kötőelemek, fém tömegcikkek, kéziszerszámok, valamint csiszolás- és vágástechnikai anyagok széles választéka. 2014 januárjában megnyitottuk vadonatúj áruházunkat, ahol 300m2 önkiszolgáló eladótér és 150m2 raktár áll vevőink rendelkezésre.

 

Vásártéri szerszámbolt Kaposvár – Bemutatkozás

1989-ben Fűrész-Szervíz Egyéni Cég néven alakult a vállalkozás, és faipari fűrészlapok élezésével és készítésével foglalkozott. Az arculatváltást 2001-ben a végbement negatív irányú változás tette szükségessé. Rendelkezésünkre állt egy jól megközelíthető, megfelelő méretű és parkolóval rendelkező épület. A célunk az volt, hogy olyan termékekkel foglalkozzunk, amelyek a mindennapi felhasználás miatt széles – barkácsolás és szakipar – körben értékesíthetők, így döntöttünk a kötőelem-szerszám-csiszolóanyag kereskedés ötlete mellett. Az üzlet 2002 nyarán nyílt szerényebb árukészlettel. Mára a folyamatos feltöltésnek és több mint 50 beszállítónak köszönhetően elértük a 16000 cikkes – raktáron lévő – választékot.

Az eredeti üzlet (Kaposvár, Vásártéri u. 17.) már évekkel ezelőtt szűkösnek bizonyult. Hosszas keresés és előkészítés után sikerült átköltöznünk egy 450m2 alapterületű épületbe, a régi boltól mindössze 500 méterre, ami a kaposvári Vásártér területén található. Legnagyobb fejlesztésünk: 2014-ben felvettük kínálatunkba a csapágy – hajtástechnika termékcsoportokat is, valamint a hozzájuk kötődő segédanyagokat: o-gyűrűk, szimeringek, biztosító elemek, egyéb gépelemek, ipari láncok, görgők. 2015-ben új számlázóprogramot vezettünk be vonalkód rendszerrel, és új értékesítő kollégával is bővültünk. Megjelent számos saját import termék is: faipari vasalatok és csavarok, amivel még versenyképesebb árakat tudunk biztosítani meglévő és leendő vevőinknek.

3 alapelvünk: folyamatosan nagy árukészlet és választék, gyors kiszolgálás és a legjobb árak. A termékek 99,9%-ban raktáron találhatók, a legkedvezőbb áron!

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Kaposvár

 

Kaposvár szerszám Kaposvár csavar csapágy