Kaposvár szerszám Kaposvár csavar csapágy

Kaposvár szerszám

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy szaküzlet

Kaposvár szerszám csavar csapágy

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

+36 70-433-72-14

Email:

Honlap: vasartericsavar.hu

 

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00

Szo: 9.00-12.00

 

Kaposvár szerszám

Kaposvár

Kötőelem és rögzítéstechnika

Barkács és ipari szerszám

Kisgép

Zár

Vasalat

Csapágy

Ékszíj

Kerekek és görgők

Fúrás

Forgácsolástechnika

Hegesztéstechnika

Munkavédelem

Kertészeti eszközök

Létrák

Polikarbonát

 

Kaposvár szerszám csavar csapágy

Kaposvár szerszám csavar csapágy

 

Vásártéri csavar- és szerszám – csapágy szaküzlet mára Somogy Megye egyik legjelentősebb szakkereskedésévé nőtte ki magát. Kínálatunkban megtalálhatók a gép-, autó-, fa- és bútoriparban használatos kötőelemek, fém tömegcikkek, kéziszerszámok, valamint csiszolás- és vágástechnikai anyagok széles választéka. 2014 januárjában megnyitottuk vadonatúj áruházunkat, ahol 300m2 önkiszolgáló eladótér és 150m2 raktár áll vevőink rendelkezésre.

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

 

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy

1989-ben Fűrész-Szervíz Egyéni Cég néven alakult a vállalkozás, és – ahogy a nevéből is következik – faipari fűrészlapok élezésével és készítésével foglalkozott. Az arculatváltást 2001-ben a végbement negatív irányú változás tette szükségessé. Rendelkezésünkre állt egy jól megközelíthető, megfelelő méretű és parkolóval rendelkező épület. A célunk az volt, hogy olyan termékekkel foglalkozzunk, amelyek a mindennapi felhasználás miatt széles – barkácsolás és szakipar – körben értékesíthetők, így döntöttünk a kötőelem-szerszám-csiszolóanyag kereskedés ötlete mellett. Az üzlet 2002 nyarán nyílt – akkor még szerényebb árukészlettel. Mára a folyamatos feltöltésnek és több mint 50 beszállítónak köszönhetően elértük a 16000 cikkes – raktáron lévő – választékot.

Az eredeti üzlet (Kaposvár, Vásártéri u. 17.) – a folyamatos feltöltésnek hála – már évekkel ezelőtt szűkösnek bizonyult, és a parkolók száma se tudta az igényeket kielégíteni. Hosszas keresés és előkészítés után sikerült átköltöznünk egy 450m2 alapterületű épületbe, a régi boltól mindössze 500 méterre, ami a kaposvári Vásártér területén található. Itt végre tovább tudjuk fejleszteni az üzletet, valamint növelni a raktárkészletet és a választékot: Legnagyobb fejlesztésünk: 2014-ben felvettük kínálatunkba a csapágy – hajtástechnika termékcsoportokat is, valamint a hozzájuk kötődő segédanyagokat: o-gyűrűk, szimeringek, biztosító elemek, egyéb gépelemek, ipari láncok, görgők. 2015 is az árufeltöltésről és a cikkszámnövelésről szólt, de az árukiadást is gyorsítottuk: új számlázóprogramot vezettünk be vonalkód rendszerrel, és új értékesítő kollégával is bővültünk. Megjelent számos saját import termék is: faipari vasalatok és csavarok, amivel még versenyképesebb árakat tudunk biztosítani meglévő és leendő vevőinknek.

3 alapelvünk: folyamatosan nagy árukészlet és választék, gyors kiszolgálás és a legjobb árak. A honlapon bemutatott termékek – természetesen beszerzéstől függően – 99,9%-ban raktáron találhatók, és a nagy volumen miatt a legkedvezőbb áron!

 

Kaposvár szerszám szaküzlet

Kaposvár

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt