Kaposvár kártevőirtás Kaposváron kártevőirtó

Lévai Szabolcs Egészségügyi Gázmester – Kaposvár

Kaposvár kártevőirtás Kaposváron kártevőirtó

+36 20-370-00-12

7400 Kaposvár

E-mail:

Honlap: levai-kartevoirtas.webnode.hu

 

Kaposvár kártevőirtás Kaposváron darázsirtás

 

ROVARIRTÁS KAPOSVÁRON

ágyi poloska-, csótány-, darázs-,

hangya-, pók-, bolhairtás

RÁGCSÁLÓIRTÁS – KAPOSVÁR

egér-, patkányirtás

 

Képzett kártevőirtó szakember vagyok, hívjon bátran, ha Somogy, Baranya, Tolna, Zala megyében keres megoldást rovar-, illetve rágcsálóirtásra. Készséggel állok cégek, vállalkozások, vagy magánszemélyek rendelkezésére egyaránt. Partnereim részére a kártevőmentességre garanciát vállalok.

Számos kártevő kiirtását vállalom, mint például, az egér, a patkány, a csótány, az ágyi poloska, a darázs, a hangya, a légy, a pók, és a szúnyog. Ezen felül vállalom termény fertőtlenítését gázosítással.  Továbbá, a törvényi szabályozás által előírt helyeken vállalom a kártevőirtást, a meghatározott módon, teljes dokumentációval.

Tavasszal, nyáron és ősszel főként a rovarok elszaporodásától lehet tartani, a téli időszakban viszont a rágcsálók keresnek maguknak búvóhelyet otthonunkban és annak környezetében. Fontos, hogy már az első jelek észlelésekor hívjunk kártevőirtót. A nem szakszerű rovar-, vagy rágcsálóirtás következtében gyorsan elszaporodhatnak a kártevők, súlyos károkat okozva ezzel a ház körül, vagy egészségünkben.

Mivel a COVID vírus miatt napjainkban kiemelt jelentőséggel bír, a felületek és a légtér fertőtlenítése, ajánlom figyelmükbe eme szolgáltatásomat is. Vállalom közösségi terek berendezésének és légterének fertőtlenítését (közületek, tömegközlekedési járművek és várótermek, irodaházak, bankfiókok, stb.), permetezéssel illetve hideg- és melegköd képzéssel (ULV), vírus-, baktérium- és gombaölő fertőtlenítő szerekkel.

Szívesen állok rendelkezésükre, az egészségügyi kártevők elleni védekezés és fertőtlenítés témakörével kapcsolatban. Igyekszem minden megkeresésnek a lehető legrövidebb idő alatt eleget tenni! Keressenek bátran ingyenes árajánlatkérésekkel, tanácsadással kapcsolatban.

 

Üdvözlettel,

Lévai Szabolcs EV.

egészségügyi gázmester,

kártevőirtó Kaposvár

 

Kaposvár darázsirtás Kaposváron kártevőirtás

 

További szolgáltatásaim:

Fertőtlenítés

Vállalom közösségi terek berendezésének és légterének fertőtlenítését (közületek, tömegközlekedési járművek és várótermek, irodaházak, bankfiókok, stb.), permetezéssel illetve hidegköd-képzéssel (ULV), vírus-, baktérium- és gombaölő fertőtlenítő szerekkel.

 

Madarak elleni védekezés

Vállalom otthonukban illetve vállalatoknál a nem kívánt madarak távoltartását.

 

Terménygázosítás

Vállalom terménytárolók, raktárak fertőtlenítését (foszforhidrogén gázzal), illetve egyéb termények, eszközök, készletek kártevő mentesítését.

 

Kaposvár kártevőirtás Kaposváron kártevőirtó

Kaposvár kártevőirtás Kaposváron kártevőirtó

7400 Kaposvár

 

Kaposvár darázsirtás Kaposváron pókirtás

Egészségügyi kártevőirtó Kaposvár rovarirtás rágcsálóirtás darázsirtás