Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos

Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos

Ház Ingatlan Kaposvár

Kaposvár ingatlaniroda

7400 Kaposvár, Kontrássy u. 5.

+36 82-510-085

Email:

 

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig 9-17 óráig

 

Kaposvár ingatlaniroda

A HÁZ Ingatlan egy egész sor minőségi szolgáltatást nyújt a lakhatással kapcsolatban – a hitel szerzéstől, az ügyvédi szolgáltatásokon át, költöztetés, biztosítás, egészen a festésig és további ügyintézésekig.

Keressen minket bizalommal kiadó és eladó ház, lakás, üzleti ingatlan keresése esetén.

 

HÁZ Ingatlan Kaposvár – ingatlanközvetítés

Kaposvári ingatlanközvetítő irodánk 2006 óta folyamatosan igyekszik ügyfelei igényeit kielégíteni, mind eladni, vagy bérbe adni, mind venni, vagy bérelni szándékozóknak. Szakmai elhivatottságunkon kívül fontos hangsúlyoznunk, hogy minden esetben ügyfeleink állnak a középpontban.
Irodánk minden ezzel kapcsolatban felmerülő, az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlanértékesítésen át egészen a költöztetésig.

Irodánk professzionális felkészültséggel, mégis családias hangulatban várja kedves jelenlegi és jövőbeni partnereit, legyen szó bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyről. Mi valóban az Ön élethelyzetére igyekszünk megoldást találni a lehető legnagyobb körültekintéssel, és a teljes folyamat során segítünk eligazodni az ingatlan adásvétellel vagy bérbeadással kapcsolatos teendők rengetegében.

Cégünk számos partnerirodával áll kapcsolatban, és ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe, akár külföldiek számára.
Folyamatosan igyekszünk tájékozódni minden újdonságot és változást illetően, és ezáltal naprakésznek lenni az ingatlanpiacon. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.

 

Szolgáltatásaink:

ingatlanértékesítés és bérbeadás

jogi képviselet

hiteltanácsadás

CSOK ügyintézés

energia tanúsítvány

felújítás

költöztetés

 

 

Kaposvár Ingatlaniroda