Képkeretezés 2.Kerület – RakpArt galéria

Képkeretezés 2. Kerület – RakpArt galéria

Szolgáltatásaink

  • különleges képkeretek
  • képkeretezés azonnal
  • kortárs képek, metszetek, tükrök
  • antireflex üveg, paszpartu, léc árusítás
  • képrestaurálás múzeumi gyakorlattal

https://www.kezikonyvunk.hu/2-ker%C3%BClet-rakpart-gal%C3%A9ria-k%C3%A9pkeretez%C3%A9s/

Képkeretezés művészien a művészetért!

 

Képkeretezés Budán a rakpArt galériában (1027 Budapest,  Bem rakpart 31.), saját tervezésű, kiváló minőségű olasz alapanyagból készült képkeretekből. Művészien a művészetért!
Saját képkeretező műhelyünkben Budapesten egyedülálló raktárkészletünknek köszönhetően, rendkívül rövid határidővel állunk képkeretezés területén az Ön rendelkezésére. Nálunk Ön az első!

Képkeretezés a rakpArt galériában:

 

Teljes körű megoldást nyújtunk a képkeretezés minden területén!

1991-ben alakultunk elsősorban képkeretezési profillal. Bővülésünknek köszönhetően közel 200 négyzetméteren mindent egy helyen szolgáltatunk, elkerülve a hozzánk behozott képek szállításából eredő sérülések lehetőségét.

– Képkeretezés: helyszíni képkeretező műhelyünkben, saját raktárkészletből
– Galériánkon belül vállalunk képrestaurálást, konzerválást, dublírozást.
– Tekintse meg galériánkban: eredeti műalkotások, nyomatok, poszterek, tükrök széles választékát.
– Kiállítás szervezéseinknek köszönhetően folyamatosan megújuló festményanyag és képzőművészeti alkotások várják látogatóinkat.

 

 

Nálunk a képkeretezés origójában Ön áll!

 

A művészetben és az alkotói képkeretezésben otthon vagyunk. Szeretnénk Önt is bevezetni a képek, képkeretezés és lakberendezés harmonikus világába. Egy szép festmény egy jól kiválasztott képkeret egy profi képkeretező és lakberendező csodákat művelhet otthonával. Egyedibbé, esztétikusabbá, kellemesebbé varázsolva mindennapjai legfontosabb helyszínét. A rakpArt galériában minden szaktudást és a megvalósításhoz szükséges kiváló alapanyagokat egy helyen találja, hogy gyorsan az Ön igényei szerint megvalósulhassanak vágyai.

 

 

Tapasztalat, művészet, egyediség a képkeretezésben!

Tíz éve tervezünk Olaszország piacvezető képkeretléc gyártójának képkeretléceket. Tervezőink segítenek az egyedi megoldásokat, a megszokottól eltérő képkeretezést kedvelő ügyfelek ötleteit, elképzeléseit végleges formába önteni. Ha nem csak egy bekeretezett képre, hanem a képkeretezés által egy művészi alkotásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár. A rakpArt galériában a képkeretezés egy alkotói tevékenység, amellyel a képkeretezés területén új lehetőségek után kutatva, az Ön igényeit figyelembe véve, igyekszünk a képkeretezés mesterségével, az utókor számára is maradandó képkeretezési műtárgyat készíteni.Ismerjük a modern és klasszikus képkeretezés minden technikáját.

 

 

Minőségi képkeretezés

 

A minőség az Ön elégedettségének záloga ezért számunkra is elsődleges szempont. A minőség belülről fakad, 2006 óta már papírunk is van róla. ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

 

 

Képkeretezés eszmei értéke

 

A képkeretezés tökéletes megoldást nyújt Önnek arra, hogy emlékeit vagy befektetéseit kifogástalan (keretezett) állapotban őrizhesse meg gyermekeinek vagy unokáinak, képkeretező tudásunk és képkereteink segítségével. Kollégáink teljes szaktudásukkal segítik Önt a kép és a helyszín stílusához illő képkeret kiválasztásában
A rakpArt galériában készült képkeretezés, a lakberendezéssel kapcsolatos új tendenciákhoz igazodva és klasszikus értékeket is megőrizve, otthona design kiegészítőjeként kerül be lakásába, irodájába, összekapcsolva ezzel a képkeretezés művészetét, a festészettel vagy mindennapi használati tárgyaival.

A képkeretezés nem merül ki a festmények kiemelésében, megóvásában, tárolásában. A képkeretezés azt is kifejezheti, hogy a képkeret értékes dolgot foglal magába, amit védeni kell.  Fontos tárgyait, melyekhez szép emlékek fűzik vagy büszke rájuk és szeretné, hogy méltó formában mások is megcsodálhassák, érdemes képkeretezés során egy igényes képkeretbe foglalni. Sok éves tapasztalatunk és szaktudásunk révén nem ismerünk lehetetlen. Ízelítő a képkeretezésben rejlő lehetőségekből: diploma, oklevél, érem, kézimunka, LCD vagy LED tv, óra, fotó, térkép, bőrkép, poszter, ruhanemű, sporteszköz, fegyver, trófea… Engedje el fantáziáját és bízza ránk magát.

 

 

A képkeretezés, mint védelem

 

A képkeretezés elsődleges funkciója a kép védelme. képkeretezés védi emléktárgyait a mechanikai sérülésektől, a por, a nedvesség, a zsír vagy más szennyezőanyag káros hatásaitól.
Képzőművészeti alkotás esetén a védelmen túl a képkeretezésnek esztétikai feladatai is vannak.  A képkeretezés akkor erősíti a kép hatását, ha a képkeret harmonizál a témával, a keret a kép részét képezi . A képkeretezés segítségével összhangot teremtünk a kép, a képkeret és helyszín között, így régi festménye, akár új környezetbe is jól beilleszthető.

Minden papírra készült alkotásnak szüksége van a képkeret és az üveg védelmére. Ezt a védelmet a képkeretezés folyamán a legnagyobb körültekintéssel valósítjuk meg. Még a legegyszerűbb paszpartu is teljesebbé teszi a képkeretezés összhatását. A paszpartu nemcsak optikailag tesz jó hatást a keretezett képre, hanem megakadályozza a képkeretezés esetében, a tárgy üveggel való közvetlen kapcsolatát is. Így az elkészített képkeretezésben a kép lélegezni tud.