A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Kántor Szilárd – Villanyszerelés Kaposvár Villanyszerelő

Kaposvár villanyszerelés

Kaposvár villanyszerelő, Kaposvár villanyszerelés

Kaposvár Kántor Szilárd Villanyszerelő – Szabványossági felülvizsgáló
Kaposvár villanyszerelő
            Kaposvári Villanyszerelő
1996 óta a szakmában, több villamos és fém-ipari szakképesítéssel és szintén több mint 20 éves széleskörű tapasztalattal rendelkező kollégákkal tudunk vállalni mindennemű villamos megrendelést; izzócserétől az ipari létesítésig. E-naplós építkezés, eonos ügyintézés, rövid határidővel, minőségi munka kedvező áron!
Villanyszerelés Kaposvár Villanyszerelő

 A villanyszerelésről röviden: A villanyszerelő épület és ipari villamos berendezéseket szerelését, javítását és karbantartását végzi. A munkája során felhasznált fém és műanyag munkadarabokat megmunkálja, csatlakozókat és vezetékeket épít ki, biztonsági és szabályozási méréseket készít.

Új lakások és házak villanyszerelése:

Az első lépés: megrendelők igényeinek felmérése, meghatározása

Melyhez segítséget nyújtok, tanácsokkal, megfelelő anyagismerettel és gyakorlati tapasztalattal.

Fontos a fali csatlakozók és dugaljak, kapcsolók, TV, telefon, tűzhely, mosó-mosogatógép, hűtő, konyhai dugalj, (stb…) pontos helyének és a számának meghatározása.
Célszerű minél több áramkört kialakítani, ha esetleg egy világítótest vagy háztartási gép meghibásodása miatt kiold a biztosíték, akkor csak azt az egy áramkört, szakaszt áramtalanítsa, így a probléma kiszűrése is könnyebb és gyorsabb.

Első munkaszakaszban történik: A védőcső, kötődoboz, szerelvénydoboz, elosztó és a vezetékek elhelyezése.

 Második szakasz: A festés után következik, a szerelvényezés, a hálózat feszültség alá helyezése a szerelvények lepróbálása .
Az újabb szerelvénydobozok például már lehetővé teszik a csavarral való rögzítést, bár felszerelésük kicsit időigényesebb, de sokkal megbízhatóbbak, tartósabbak.

Régi házak és lakások villanyszerelés:

A régi lakások, házak villanyszerelésének esetében elsődlegesen teljes körű állapotfelmérést végzünk.
Az épület korától függően mások a beépített anyagok, azok minősége, és a jelenlegi állapotuk.

Előfordul, hogy egy egyszerű kapcsoló javítása során teljes vezetékcserére van szükség, mert a szerelés a régi szabványoknak megfelelően alumínium vezetékkel történt, aminek sokkal kisebb a terhelhetősége és rövidebb az élettartama is mint a rézvezetéknek.
Napjainkban az egyre több és nagyobb teljesítményű háztartási gépek ,fogyasztók miatt a lakások energia igénye megnőtt, az alumínium vezetékek ezt a terhelést nem bírják el, korszerűtlenné váltak, baleset veszélyesek, felmelegedhetnek, akár tüzet is okozhatnak.

A fejlődésnek köszönhetően, a szerelési módok, eszközök, anyagok már korszerűbbek, minden igényt kielégítenek. A régi szerelés szakszerű felülvizsgálatával és felújításával megelőzhetjük az esetleges baleseteket, anyagi kárt, és elkerülhetjük a felesleges plusz költségeket.