A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

IV. KERÜLET LAPTOP SZAKÜZLET – 4. KERÜLET LAPTOP SZERVIZ

4. Kerület Laptop szaküzlet és szerviz

Notebook, pc, mobil, tablet ADÁS- VÉTEL

Gyorsszervíz garanciával

Nyitvatartás: H.-P.:10:00-19:00

 

TÖBB MINT 15 ÉV TAPASZTALAT….

15 ÉV BIZALOM! CÉGÜNK ÉS MUNKATÁRSAINK KICSIT TÖBB MINT 15 ÉVE A SZÁMÍTÁSTECHNIKA TERÜLETÉN DOLGOZUNK! ÉRTÉKESÍTÉSSEL ÉS SZERVIZELÉSSEL AKÁR CÉGES ÜGYFELEINK KÍVÁNSÁGAIT IS TELJESÍTENI TUDJUK! BUDAPESTEN SZINTE EGYEDÜLIKÉNT INGYENES BEVIZSGÁLÁS / HIBAFELTÁRÁS / ÁRAJÁNLAT !!! EZUTÁN ELDÖNTHETI HOGY KÉRI E A JAVÍTÁST! HA NEM SZERETNÉ MEGJAVÍTTATNI A KIAJÁNLOTT ÖSSZEGÉRT AKKOR NEM KELL FIZETNI SEMMIÉRT!!

ÚJ TERMÉKEINK: Notebook kiegészítő Ház Tablet PC Mobilrack Toner Monitor Egér Kábel Töltő Notebook USB Flash RAM Memória Mikrofon/Fülhallgató Gamepad USB Hub Szünetmentes Tápegység Processzor Alaplap Notebook táska Fali-, monitor-, projektortartó Elosztó Speciális átalakító Videókártya Webcam Scanner Tápegység Nyomtató kellék Nyomtató Rackszekrény Digitális fényképezőgép Winchester (notebook) Mobiltelefon Kiegészítő Memória (notebook) Access Point Hálókártya Switch Hangszóró Hálózati tárolóegység (NAS) Egéralátét Gaming szék Ventillátorok, Hűtők,

Hogyan zajlik nálunk egy laptop javítás?

1. Üzletünkben  kollégáink felmérik a szervizre érkező laptopja lehetséges hibáit. Ha lehetséges azonnal adunk egy előzetes árajánatot!
A bevizsgálás minden esetben díjmentes.
2. Ha a hiba azonnal javítható, megoldjuk a helyszinen!
4. Ha első körben nem tudják megállapítani a hibát,vagy részletesebb vizsgálatot igényel akkor a készülék rögzítésre kerül a rendszerünkbe egy munkalappal, amelyből egy példány nálunk marad, egy példány pedig az Öné lesz.
5.

Mennyi idő a bevizsgálás?
Másnap délelött már, egy pontos és végleges árajánlattal telefonon felhívjuk!
Amit tudni fog a telefonos egyeztetés után:

-Pontosan mennyibe kerül!
-Hány hónap/év garancia lesz az elvégzett javításra!
-Hány hónap/év garancia lesz a beépített alkatrészre.(ha történik alkatrész beépítés)
-Ha a javítás rizikós,milyen hátrányokkal járhat az elvégzett feladat.
A bevizsgálás díj minden esetben 0 Ft!

6. Ha Ön elfogadja az árajánlatunkat, akkor a szervizes kollégák 1 max.-2 munkanapon belül elvégzik a kért javítást, majd értesítik Önt, ha a készüléke átvehető.
7.

Ha Ön a kiajánlott összegért nem igényli a javítást, akkor a kollégák összeszerelik a készüléket és a lehető leghamarabb (általában még aznap) átadjuk.
Megköszönjük Önnek a bizalmat.
Ha munkatársunk és szervizünk nem javasolja a javitást (mert bizonytalan a kimenetele, vagy a készülék értékéhez viszonyítva irreálisan magas a javítási összeg.

A bevizsgálás még ebben az esetben is INGYENES!

8. Ha kérte a munka elvégzését átvételkor megmutatjuk Önnek a végeredményt.
Közösen leteszteljük , hogy a munka megfelellően el lett e végezve.

https://www.kezikonyvunk.hu/4-ker%C3%BClet-laptop-szak%C3%BCzlet-%C3%A9s-szerviz/