III. kerület Optika – 3. kerület Gyermekszemészet

III. kerület optika, gyerekszemészet

III. kerület Optika – 3. kerület Gyermekszemészet

1031 Budapest, Római tér 2.

+36 1-242-31-28

Honlap: www.padamed.hu

 

III. kerület Padamed Optika és Szemvizsgáló

BEMUTATKOZÁS

A főváros III. kerületében a Szentendrei út mentén, a Pók utcai lakótelepen fekvő Római téren szeretettel várjuk üzletünkben Önt és kedves családját. Modern műszerekkel felszerelt üzletünkben az alapos szemészeti vizsgálat után kellő időt szánunk a panaszával kapcsolatos szakmai felvilágosításra és tanácsadásra is. Látogatása végén pedig kérésére kis sorsjátékunkkal megfelezheti vagy akár vissza is nyerheti vizsgálatának árát. Megújult honlapunkon külön figyelmébe ajánljuk a “Gyakori kérdések” oldalt, melyben leggyakrabban felmerülő kérdéseire találhatja meg a választ, míg a “Kislexikon” oldalon az egyes szemészeti illetve optikai fogalmak magyarázata lelhető fel. Feltétlen látogasson el az “AKCIÓK” oldalra, mert így jelentős kedvezményekkel örvendeztetheti meg magát vásárlása során.

 

III.kerület optika, szemüveg, kontaktlencse

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 10 – 18 h

Kedd: 14 – 18 h

Szerda: 10 – 20 h

Csütörtök: 10 – 18 h

Péntek: 10 – 18 h

 

Érdekességek

Multifokális lencse: Választóvonal nélküli, folyamatos dioptria átmenetet produkálva a lencse felső részén át távolra, a lefelé haladó sávban előbb a köztes távolságokhoz, majd legalul a közeli olvasáshoz szükséges dioptriaértékek találhatók.
Előnye, hogy bármely távolságra élesen láthat viselője a szemüvegcsere nyűge nélkül.
Hátránya: A széli részeken kissé torzított képet ad, és ez a torzítás annál nagyobb, minél erősebb a közelre szükséges dioptria.
Tipikus problémák a fekve történő olvasáskor illetve autóvezetésnél a tolatáskor szokott jelentkezni. Használata kötöttebb testtartást illetve fejtartást igényel, ezért használatához általában megszokási idő szükséges. Tapasztalat szerint az állandó távoli szemüvegviselők sokkal sikeresebben viselik, ellentétben azokkal, akik csak alkalmilag teszik fel, vagy egyáltalán nem viselik távoli szemüvegüket.

 

Polárszűrős lencse: Főként a napszemüvegek, de a hagyományos dioptriás szemüvegek lencséje is rendelkezhet polárszűrős képességgel. Ennek révén a szem káprázását okozó csillogásokat lehet kiszűrni, amelyek legjellemzőbb módon a vízfelszínekről, úttestekről, szélvédő üvegekről, színes képesújságok lapjairól származnak és zavarják látásunkat.

 

3. Kerület szemészet

 

III. kerület Optika – 3. kerület Gyermekszemészet

Budapest, 3. kerület

 

Optika 3. kerület – Padamed Optika III. kerület