Hege Design Bútor Kaposvár Bútorbolt Kaposváron

Hege Design Bútor

Kaposvár Bútor Bútorbolt

7400 Kaposvár, Kanizsai u. 43.

+36 82-412-630

E-mail:

Honlap: Hege Design Kft.

 

A bútor bemutatóterem nyitva tartása:

H-P: 8.30-17.00-ig

 

Somogy megye legnagyobb konyhastúdiója (260 m2)

 

Mindent egy helyen!

Egyedi bútor gyártás, tervezés, kivitelezés

Konyhabútorok, gardróbok, gyerek bútorok, iroda bútor, fürdőszoba bútorok

Konyhai beépíthető és szabadonálló gépek

Mosogatók, csapok, kiegészítők

 

Kaposvár Bútor

Kaposvár egyedi bútor készítés

 

Azzal járulunk hozzá ügyfeleink életének javításához, hogy valóban személyre szabott, igényeikre igazított bútorokat készítünk. Az egyedi esetünkben nem az egyedi méretet jelenti csak, sokkal inkább a különleges minőséget, a kivételesen ügyfélbarát tanácsadást, és azt, hogy nincs olyan igény, stílus, ötlet, aminek megvalósításától elzárkóznánk. Így lesz bútorainknak olyan egyénisége, amely úgy illeszkedik otthona hangulatába, hogy közben funkcióit tökéletesen ellátva, ékessége, dísze lesz annak.

 

Egyedi bútor készítés, Bútorbolt Kaposvár

CATA, NODOR márkabolt.

Konyhabútorok kivitelezése: tömörfából, 3-D (vákumfóliás) és festett MDF, fényes ajtókkal.

Gardróbok, szekrénysorok, fürdőszoba szekrények, gyerekbútorok, irodabútorok, egyedi bútorok gyártása és forgalmazása közvetlenül a gyártótól.

Bútortervezés, számítógépes látványterv készítés, szaktanácsadás.

Beépíthető és szabadonálló gépek forgalmazása. (AEG, Amica, Hotpoint/Ariston, Bosch, Cata, Electrolux, Fagor, Falmec, Franke, Gorenje, Indesit, laGermania, LG, Mora, Siemens, Teka, Zanussi…)

Mosogatók, csaptelepek. (Blanco, Franke, Teka, Mofém, Kludi)

Konyhai kiegészítők: LED világítás, kamravasalatok, kihúzható rácsok, oszloprendszerek, fogantyúk.

 

Konyhabútor Kaposvár

Az új konyhabútor megálmodása, elkészíttetése önmagában is komoly feladat ügyfeleink számára.

Annyi féle anyag, stílus, szín választható, hogy a bőség zavara könnyen elbizonytalanítja a megrendelőt. Az új konyha általában új konyhagépeket is kíván, ami további utánajárást tesz szükségessé. Szerencsére mi mindkét problémára egy helyen, egy üzletben kínálunk megoldást, mellyel megtakarítunk Önöknek időt, fáradságot, és nem kevés idegeskedést.

Azzal is hozzájárulunk ügyfeleink életének javításához, hogy valóban személyre szabott, igényeikre igazított bútorokat készítünk. Az egyedi esetünkben nem csak az egyedi méretet jelenti, sokkal inkabb a különleges minőséget, a kivételesen ügyfélbarát tanácsadást, és azt, hogy nincs olyan igény, stílus, ötlet, aminek megvalósításától elzárkóznánk. Így lesz bútorainknak olyan egyénisége, amely funkcióit tökéletesen ellátva, ékessége, dísze lesz otthonuknak.

Háztartási gép specialistánk pedig gondoskodik arról, hogy az új háztartási gépek ne csupán arculatában passzoljanak az új bútorhoz, hanem segít eligazodni az energiahatékonysági mutatók, szolgáltatások, várható élettartamok látszólagos útvesztőjében is. Mindezt teszi úgy, hogy fokozottan figyel arra, hogy az ügyfél főzési, vásárlási szokásait, életvitelét leginkább szolgáló gépet kínálja.

 

Kaposvár Bútor Kaposvár Bútorbolt

Iroda bútor egyedi idényekre szabva

 

Kaposvár Bútor Kaposvár Bútorbolt

7400 Kaposvár

 

Kaposvár egyedi bútor készítés