A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

GUMIKLINIKA 2.KERÜLET GUMI SZERVIZ

Honlap: gumi-klinika.hukülső

Cégünk az 1940-es években alakult gumijavító műhelyként; ugyan a család már ezelőtt is gumijavítással foglalkozott. Az első generáció Poór György volt, aki gumijavító pályafutását a Continentálnál kezdte az 1933-as években.

Poór György nyitotta az első műhelyt a Jókai utcába, amit sajnos 1955-ben leállamosítottak és elvettek tőle. Ezután az Attila utcában nyitott telephelyet, majd később a Csalogány utcába át kellett költöznie. E közben Poór János, fia 1957-ben leteszi a gumijavító szakmunkás bizonyítványt, és a családi cégben kezd el dolgozni. Az 1970-es évektől ő veszi át a műhely irányítását.

1974-ben, veje Kostyál Gyula is elkezd a vállalkozásban iparkodni, és folyamatosan beletanulni a szakmába. Az 1980-as évek óta az ő vezetésével működik a cég, ami azóta folyamatosan bővült különböző szolgáltatásokkal és telephelyekkel. Immáron három telephellyel rendelkezünk: 2 Budapesten és 1 vidéken. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk a legkedvezőbb áron.
Sok szeretettel várjuk Önt és autóját!
Kostyál Gyula és csapata!

Szolgáltatásaink:

Márkafüggetlen gyorsszerviz

Műszaki vizsgára felkészítés

Lézeres futómű- beállítás

Computeres motordiagnosztika

Műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat

Olajcsere

Gumihotel (tárolás)

Gumi és felni akció!!!! 20-55%